Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez az MMORPG játék?

Melyik ez az MMORPG játék?

Figyelt kérdés
Kb 2010-ben játszhattam vele és nagyon idegesít hogy nem jut eszembe a neve.Arra emlékszem hogy cd-ről telepítettem és offline játszottam.Ahogy beléptünk a főmenüben lehetett embert választani varázsló,törpe,nyilas,orgyilkos stbstb.A játékban lehetett lovagolni is és még a minatauruszra emlékszem még.Talán Q betűvel kezdődött vagy W-vel ,de lehet hogy egyikkel sem :D.

2017. okt. 5. 01:07
 1/8 A kérdező kommentje:
De az is lehet hogy moba vagy rpg játék volt :D tudom hülye kérdés de nagyon tud idegesiteni ha valami nem jut az ember eszébe.
2017. okt. 5. 01:09
 2/8 anonim ***** válasza:

WoW

World of Warcraft?

2017. okt. 5. 01:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem😀
2017. okt. 5. 02:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha offline játszottad akkor nem lehet mmorpg és moba.
2017. okt. 5. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Offline nem játszol egy mmo-t, akkor az csak egy egyszerű rpg volt.
2017. okt. 5. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:
offline volt es ugyan ugy kellet iranyitani mint a world of warcraftot ugyan ugy kellet ruhat venni stbstb
2017. okt. 6. 14:03
 7/8 anonim válasza:
Hülye kérdés, de Diablo nem lehet? Vagy Warcraft? Csak ezek ugranak be, ami CD-s...
2017. dec. 3. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:

tudom hogy hülye kérdés de te hogyan fogalmaznál meg valamit amiről nem tudod mi az.

Annyi még eszembe jutott hogy különböző kasztokkal különböző helyekről indulhatunk,És a varászló ugy nézet ki mint egy szerzetes mármint olyan ruhája volt mint egy szerzetesnek kapucni volt a felyén és egy bot a kezében és talán lila szinbü volt a mágiája

2017. dec. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!