Tudnátok mondani érdekesebb játékokat ilyen Laptopra? Az érdekest úgy értem, hogy nem pl CS:GO meg LOL hanem ilyen Indie Vagy Történet orientált játék pl Skyrim meg beyond two souls bár kétlem hogy ez elmenne rajta) Többi lent
Win 10
Intel core i5
4 GB ram
A videokártyádat nem írtad, pedig az lenne a legfontosabb.
A Beyond: Two Souls már csak azért sem menne el rajta, mert az Playstation exkluzív. :)
Viszont ezek igen:
Telltale The Walking Dead Season 1-2-3
The Wolf Among Us
Gone Home
Vanishing of Ethan Carter
Everybody's Gone to the Rapture
Undertale
SOMA
Grim Fandango
Firewatch
To the Moon
Her Story
The Cat Lady
A processzor pontos típusát is le tudnád írni, mert sok i5 van, illetve azt is jó lenne tudni, hogy milyen a videókártyád.
Addig itt van pár indie cím ami biztos elmegy: (ezek elég egyediek, némelyik sztoriban is nagyon ott van, de játékmenetben mind nagyon jó)
Brothers: A Tale of Two Sons
Thomas Was Alone
Limbo
Inside
Hotline Miami 1,2
FEZ
Terraria
Starbound
Stardew Valley
Papers, Please
Cuphead
The Binding of Isaac: Rebirth (vagy a 2011-es első rész is jó)
Super Meat Boy
Ori and the Blind Forest
Valiant Hearts: The Great War
My Summer Car
Jalopy
Plague Inc: Evolved
The Stanley Parable
Gone Home
Dear Esther
...
Igazából naphosszat lehetne sorolni, Steam-en keress rá a great story, story rich szavakra, illetbe böngészd az indie kategórát, van értékelések szerint szűrés, sok jó játékot lehet találni.
AAA címek közül ha bejött a Skyrim szerintem nézd meg a Fallout 3-at és New Vegast, ezek is nagyib jó játékok.
+Még pár ami bejöhet:
Bioshock trilógia
L.A. Noire
Batmam Arkham Asylum + City
Alan Wake
A Life is Strange is bejönne szerintem +Telltale games játéksit is lesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!