Fiúk szerintetek milyen ha egy lány játszik a league of legends-el?
Figyelt kérdés
Silver 5.-be vagyok :P2017. okt. 1. 18:38
11/18 anonim válasza:
En meg Gold5 szinten lany,na es?Nem leszunk attol kulonlegesek hogy az ellenkezo nembe tartozunk es egy olyan jatekkal jatszunk amiben inkabb a fiuk vannak többségben.Azert ennyire ne legyen feltunesi viszketegseged xc
12/18 anonim válasza:
Az jogos, hogy a programozóknál jobban felfigyelnek a nőkre, pl kreativitásuk miatt, de ahol többségben van egy nem annak oka van, a lányok jobban hagyatkoznak érzelmeikre egy ilyen játéknál, a fiúk tudnak érzelemmentesen logikusan gondolkodni és általában jobb a szem-kéz koordinációjuk.
14/18 anonim válasza:
istenem de szánalmas vagy már:D azt hiszed több vagy, meg minden fiú rád csorgatja a nyálát mert játszol (egy egyébként totál toxic és elavult játékkal)? te vagy az a kis feltűnősködő r*b@nc aki azért játszik hogy bejöjjön a fiúknak:DDD de ne aggódj ha mégis egy idióta bedőlne neked amint lát játszani látni fogja hogy nem szenvedélyből csinálod és béna is vagy (de büszke vagy arra a silver 5-re xDD). szánalmas kis söpredék vagy őszintén, hidd el, egy ilyet senki sem szeretne, nemhogy a gamer srácok. dehát a lol híres is arról hogy sok kis feltűnéséhes basic p.cs@ játszik vele, szóval nem meglepő. de inkább hagyjad ezt az egészet, a gaming szégyenfoltja vagy és minden épeszű srác így gondolja, szóval fölösleges is próbálkoznod:)
15/18 anonim válasza:
Mr bronzos senkinek kell dagadt kocka életű farok fej megszólal.Haver te vagy a szánalmas. Nincs barátnőd és nem is lesz soha.
Ha pedig lány vagy kb ugyanezek.
Amúgy nekem bejön, ha egy lány lolozik.
17/18 anonim válasza:
nem tudom azt se miért találták ki auzt hogy a dínók meg az autók fiúsak a lányok ugyanúgy játszhatnak vele
üdv:.egy lány
18/18 anonim válasza:
Én meg lol-os karakterekkel járok és akkor meg mivan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!