Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hellcasen miért kaptam trade...

Hellcasen miért kaptam trade bant?

Figyelt kérdés

2017. okt. 1. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt egy vadidegen mondja meg aki semmit nem tud a körülményekről? Legalább azt írnád le hogy mit csináltál, mit ír ki, mik a szabályok, vagy bármit amiből következtetni lehet. De azt is kétlem, hogy ne lenne supportja az oldalnak ahol felteheted a kérdést.

És ugye eleve abból indulunk ki hogy a gambling oldalak tiltottak a Steam szabálya szerint, tehát bármit történik ott veled azért nem jár segítség mert illegális oldalak.

2017. okt. 1. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt én sem tudom miért és hogyan kaptam

De egyik napról a mádikra nem tudtam hellcasen tradelni.

És csak annyit ír hogy You have trade ban vagy ilyesmi

2017. okt. 1. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor nem náluk van ban, hanem a Steam fiókodon. Megpróbálná elérni az inventory-dat, de azt nem tudja. Vagy valami átmeneti hiba van és azt látja tévesen csere-eltiltásnak, vagy ténylegesen eltiltás alatt van a fiókod. Mivel az ilyen oldalak illegálisak akár az is simán lehet hogy aki az ő botjaikkal cserél azt letiltják. Vagy valamilyen más cseréd volt problémás, esetleg elutasított és ilyenkor X időre tiltást kap a fiókod.
2017. okt. 2. 14:48
 4/4 A kérdező kommentje:
steamen nincs trade bannom össz vissz 2 skint vettem ki az oldalról és ennyi.
2017. okt. 2. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!