Kaptam WOW játékot, melyiket, hogy lehet használni?
Figyelt kérdés
Kaptam használt World of Warcraftot, WoW The Burning Crusade-et és hozzá Wrath of the king-et. A kérdésem, hogy mindegyiket tudom 60 napig játszani? Melyikkel jobb játszani? Infók? Köszönöm :D2017. júl. 25. 21:44
1/5 A kérdező kommentje:
Akarom mondani a sima Wow-ot is kaptam és a burning Crusade-t és annak a kiegészítőjét
2017. júl. 25. 21:47
2/5 anonim válasza:
Telepited az alapot, majd sorban a tobbi kiegeszitot. Majd veszel havidijat, mert ezekkel biztos nem fogsz jatszani is.
3/5 anonim válasza:
A WoW jelenleg ott tart hogy: alapjáték-burning crusade-wrath of the lich king-cataclysm-mysts of pandaria-warlords of draenor-legion. na most ezek közül a legionon kívül mindegyiknek benne kell lennie a battle chest-ben, amit árulnak, sajnos a kérdésedből még kiindulni sem lehet. maga a játék kimondottan bonyolult újrakezdőként, a kérdés megfogalmazása után inkább más típusú gamet néznék meg.
4/5 anonim válasza:
Ha használt és beaktiválták már a kódját, akkor gyakorlatilag semmire se mész vele.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. júl. 27. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!