A call of duty első része valamint a cod2, a cs 1.6 és a source minek köszönhették hogy kultjátékok lettek?
Figyelt kérdés
Sok velem egykorú vagy tőlem alig fiatalabbak is mondják hogy ezek sokkal jobban voltak mint a mai változataik ?2017. szept. 30. 22:13
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, mi a "veled egykorú", de én így 41 éves fejjel egyre jobban undorodom a "régen minden jobb volt" mentalitástól. Tegnap egész nap toltuk a CoD WWII bétát, aztán a barátaim kijelentették, hogy a CoD2 sokkal jobb volt. Mondom, nosza, menjünk egy pár kört! Fél órán belül mindannyian visszakoztak, hogy oké, a maga idejében talán jó volt, de manapság már szörnyen primitív.
2/2 A kérdező kommentje:
Codww2 nekem is tetszik,bár mondjuk én csak videóakat néztem,megvárom a kiadást,de pl a cs:go-t nagyon elcseszték,cs-ből a régebbiek jobbak.
2017. okt. 1. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!