Az inFamous 2 jobb mint az első rész?
Épp az első részt játszom, de napról napra egyre kevesebbet bírok elviselni belőle. Annyira monoton és önismétlő, hogy már a mellékküldetésekre sincs erőm, egyszerűen tudom mi fog következni: Öld meg az ellenfeleket, valahogy.
Minden tetszik benne, de már órák óta semmi újat nem mutat, minden ugyan olyan mint a legelején, csak több lett: Több ellenfél egyszerre, meg több ellenség. Nagyon unalmas már.
A 2. rész változatosabb valamivel?
nekem is ez volt a bajom az első résszel, nagyon hamar kimerült benne a tartalom, mindig ugyanazt kellett csinálni - követni ezt, lezúzni azt, bekapcsolni amazt
a második rész valamivel változatosabb, de ha ennyire nem tetszik az első rész, szerintem nem maradsz ki semmiből ha kihagyod
Nem igazán mondanám hogy nem tetszik... csak borzasztóan fárasztó. Most épp van szabadidőm, sokat tudok játszani, de nem bírok 1 óránál többet előtte lenni, mert megunom, utána meg nincs mit csinálni. Elkezdtem mellette játszani mást, így egy kicsit elviselhetőbb, mert azért nem olyan rossz játék ez.
Olyan nekem mint a krumplicukor: Szeretem, de bőven elég belőle 1-2 kis darab, ha épp megéhezem rá.
Mindenféleképp adok, ha már megvettem Collectionben.
Az első részben most érkeztem az utolsó maphoz, itt már tényleg megállás nélkül lőnek az emberre, 2-3 mellékmisszió után ki is lépek mindig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!