Azoknak, akik jobbnak tartják a Dead Space-t a második epizódnál! Miért?
PS3. Sajna nem találtam az első részét (már nem forgalmazzák). Megvettem a másodikat és igen szórakoztatónak találtam. Az első részről youtube-on néztem játékmeneti felvételeket és a másodikat jobbnak találtam. Ezek az érveim:
Pro:
- klassz cuccok. A ruhák kinézetre és bónuszra is különböznek egymástól, sokféle különböző fegyver
- az előző játékhoz képest sokszínű pályák (gyerekgondozó, bevásárlószalon, templom) és játékmenet (logikai feladatok, szabad röpködés és minijáték-szerűségek - hackelés, metróban röpködés, fejjel lefelé lógva való harc), többféle szörny
- az előző játékhoz képest nehezebb, tartalmasabb, néha igencsak kell taktikázni
- multiplayer támogatás
Kontra:
- a logikai feladatok könnyűek (még nekem is mentek)
- a látomások néha röhejesek
- sokszor nem is félelmetes, néha igencsak kiszámítható
- sötét
Amiben nem rosszabb/jobb az előzőnél:
- a grafika még mindig ugyanolyan gyönyörű
- a főhős szinkront és kinézetet kapott
- túlélők, kisebb scriptek
- ez nem horror, inkább akció
Nektek mi a véleményetek? Én inkább olyan érveket várok, amelyek elfogulatlanok. Tehát a - 'nem ezt vártuk az első rész után' érv az nekem sajnos nem elfogadható ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!