Azoknak akik játszottak a Heavy Rain-nel: A valóságban mikor lesz olyan szemüveg, mint a játékbeli FBI ügynöknek van?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 21:50
2/3 anonim válasza:
Norman Jayden*-* Igazából van (kinézetre) de nem tud semmit, csak egy sima napszemcsi de úgy néz ki mint Normené.:) Amúgy ARI szemüveg.. ha rá akarsz keresni (ARI = Added Reality Interface):)
3/3 anonim válasza:
Szerintem teknikailag lehetséges lenne. Az az szemüveg nem más mint ha egy kinectszerű kamerát és egy adjuctment reality (remélem jól írtam) szoftvert kevernénk. Csak ugye ahhoz amit a szemüveg csinál ott ahhoz olyan hardverek kellenek, ami sokszor számítógépben nincs a real-time-renderhez. Szóval erre még várni kell :(
De szerintem nagyon is sok esély van rá hogy lesz. (Majd egyszer, de nem holnap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!