Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem indul el a Borderlands,...

Bence2601 kérdése:

Nem indul el a Borderlands, de miért?

Figyelt kérdés
A barátnőm gépén nem indul el pedig ugyan az van rajta mint nekem és az enyémen megy. Elindítom és nem csinál semmit, a gép nem a legjobb de el kellene mennie rajta. Újratelepítést próbáltam de nincs változás.

2017. szept. 26. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Mégse olyan jó a gépe.
2017. szept. 26. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
32 bites windows van neki nekem meg 64, ez lehet a baj?
2017. szept. 26. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:

ennél pontosabb adatok, kellenének, hogy nem a legjobb.

Ez kb olyan, hogy van egy autóm, nem a legjobb, de gurulni tud. Na de mennyivel? mennyit fogyaszt közben? hányan férnek bele? stb stb.

PONTOS adatok, nem szakadt le még ember karja hogy kicsit körül nézzen ilyen téren.

OP rendszer? processzor, videokártya pontos neve (tehát NEM dual core 2,2 GHz meg társai, hanem pl dual core e8500, videokártya sem 2GB, hanem a pontos neve, pl hd 7790,amd rx 460, stb), ram mérete?

Eredeti, tört játék? Borderlands 1 vagy 2-ről beszélünk egyáltalán? Hibaüzenet van? hogy nem csinál semmit, csak fekete kép, vagy meg se jelenik, tálcán látszik a BL logo?

2017. szept. 26. 21:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Igaz, hát most pontos adatokat nem tudok mondani mert nemtudom fejből milyen gépe van és pontos típusokat nem jegyeztem meg de nagyvonalakban: Win10 32bit, Intel Pentium 2.2 GHz, a vidikártya valami gyenge nvidia vagy integrált azthiszem 256MB vagy fél gigás, a ram az 3GB. Amikor elindítom semmi reakció semmi üzenet, fekete kép, bl ikon alul, Borderlands 1
2017. szept. 26. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatban nem fogalmaztam elég egyszerűen, szóval semmi kép és nincs alul semmi ikon és nincs hibaüzenet sem.
2017. szept. 26. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!