Mi van most a kóddal?
Figyelt kérdés
Tudjátok a Gamestar karácsony alkalmából bla... bla bla... Na szóval a Borderlands GOTY-t szereztem meg. Ahogy telepítettem kérte a termék aktivációs kódot. DE a kódot vissza dobta valamilyen "erroros" szöveggel. Ott volt a retry és a cancel. A retry-t nyomtam többször is ,de csak ismétlődött. Majd rányomtam a játék ikonjára ,és elindult. De még mindig kiírja ,hogy írjam be a kódot ,mikor/miután elindítom. (A játék tökéletesen működik) Akkor a kód mire van? (A DLC-hez?)2016. dec. 12. 17:51
1/4 anonim válasza:
K**va jó, hogy épp a hibaüzenetet, azaz a valami erroros szöveget nem sikerült bemásolni.
2/4 A kérdező kommentje:
Az erroros szöveg az volt ,hogy ellenőrizzem az internetet ,majd próbáljam újra. Ha nem működik írjak a supportnak... De az a kérdés ,hogy akkor a kód mit csinálna .__.
2016. dec. 12. 19:23
3/4 anonim válasza:
Ha véletlenül azóta sikerült volna megoldani akkor hogyan mert ugyan ez a hiba nálam is :D...
4/4 A kérdező kommentje:
"Kixeltem" a g_cibe azt, ahol a kódot kérte. Majd rákattintottam az asztalon a játék ikonjára, és elindult =D (Ha jól emlékszem ezt csináltam) A kódot meg próbáltam Steam-en, ott azt írja, hogy nincs meg a játék, ezért nem tudom aktiválni... -_- De a lényeg ,hogy a Borderlands az ment =D
2017. ápr. 3. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!