Holydiver kérdése:
A Skyrimban miért nem tudok újraházasodni?
Figyelt kérdés
valamiért nem jön fel újra az az opció beszélgetéseknél és ráadásul az amulettem is elhagytam... :D
hogyan tudok újat szerezni? mert a papnál se jön fel újra az a beszélgetés
2017. szept. 18. 15:54
1/4 anonim válasza:
ha nem viseled az amulettet nem tudsz házasodni, mert Skyrimben az az amulet a jelképe annak hogy szingli vagy és társat keresel
ha jól emlékszem a Book of Love küldetés alatt is lehet szerezni, de a pap csak egyet árul
wikia azt írja zsebtolvajolni is lehet olyanokról akik viselnek ilyen amulettet
2/4 anonim válasza:
Házasodtál már mert azt írtad "újraházasodni" újraházasodni nem lehet csak console command-al:
resetquest relationshipmarriage
setstage relationshipmarriage 10
Ezután már tudsz venni Maramalnál új Mara amulettet és elő jön újra az az opció.
Remélem segítettem.
3/4 anonim válasza:
#2 vagyok ha nem jó írj ide mert akkor más console command kell majd azt is leírom de feleslegesem nem töröm magam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült!!!
2017. szept. 19. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!