Seymour99 kérdése:
Skyrimban egy gömb vész körbe. Hogyan tudom eltüntetni?
Figyelt kérdés
Azt mondják az npc-k hogy betegnek tűnök. Az állapoti hatások között viszont semmi sincs. Oltárnál is voltam de nem tűnik el.
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
2017. júl. 30. 18:16
1/8 anonim válasza:
A Active Effects alatt meg tudod nézni, milyen betegségeid vannak. Gyógyítani Cure Disease potion vagy egy shrine felkeresése útján lehetséges.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja igen azt elfelejtettem leírni hogy az aktív effectseknél semilyen negatív hatás nincs.
2017. júl. 30. 18:38
3/8 anonim válasza:
Valami betegségnek, vámpírizmusnak, lycantropiának lennie kell, amit te nem tekintesz betegségnek, különben az NPC-k nem figyelnének fel rá.
Az a gömb szerű cucc pedig lehet valami bug. Korábban aktiváltál valami képességet magadra, aztán a gép ott felejtette az effektet.
4/8 anonim válasza:
Hm ilyennel még nem találkoztam. Raktál be valami modot? Az npck akkor szokták ezt mondogatni amikor kezdesz vámpír lenni. De ez a gömb effekt totál olyan mint amit a Dragon Ballban használnak pajzs ként :D xD
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és arra tudtok megoldást hogy hogyan lehetne eltüntetni? Konzol parancsra gondolok pl.
2017. júl. 30. 20:31
6/8 anonim válasza:
Anélkül, hogy tudnánk, mi is ez, nem. Ha valami képesség aktiválásból származik, akkor talán ha újra aktiválod, elmúlik magától. Vagy töltögess be korábbi mentéseket, hogy mikortól ilyen.
7/8 A kérdező kommentje:
A láthatatlan látomások (Unseen visions) küldinél volt egy glitch hogy nem engedte felolvasni a vér tekercset. Ácsolni nem engedte ezért paranccsal lett átugorva. És akkor maradt meg a gömb. A küldetést próbáltam paranccsal vissza állítani de nem történt semmi. Ötletek?
2017. júl. 31. 17:33
8/8 A kérdező kommentje:
*Addolni
2017. júl. 31. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!