Mi ez a Pc játék?
Figyelt kérdés
Amire emlékszem: 2008-2009 táján játszottam vele laptopon. Oldalnézetes volt, hasonlított a supermariora, csak itt a karakter egy zöldes állat volt. (ha jól emlékszem béka, de az nem biztos) Öt életem volt összesen, ugrálni és lőni is lehetett, a tüskéket és az össze-vissza mozgó ellenségeket ki kellett kerülni, zöld gömböket kellett felszedni (mint a SuperMarioban a pénzt) Akkor lehetett a következő pályára továbbjutni, ha összegyűjtöttem az összes (5db) kristályt.2017. szept. 9. 21:16
3/3 A kérdező kommentje:
Nem ezek sajnos. Közben eszembe jutott, hogy demó verzióval játszottam, és legyek voltak az ellenségek. Annyit kerestem már ezt a játékot, hogy presztízskérdéssé vált a megtalálása! :D Lehetséges az, hogy ebből a játékból csak demó készült, és az meg elveszett az éterben?
2017. szept. 14. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!