A world of warcraft legiont megvettem a blizzard oldalán és elindult a játék. Battle chest ehhez már nem kell? elvileg kell battle chest.
Battlechest elmúlt X kieg óta tartalmazza az összes kieget, kivéve az aktuálist. (Esetleg az utolsó elöttit később teszik bele).
Letölteni nem tudod csak az alapjátékot vagy csak a Legiont. Az egész szépen egybe van és a CD-kulcsok csak feloldják a tartalmakat.
Játszani meg bármilyen cd-kulcs nélkül is tudsz level 20ig, megkötésekkel, ezt hivják Starter Ediotionnak, minden fizetős Blizzard játéknak van.
van az alap wow, meg van a legion. az alap wow mindig az utolsó előtti kiegig tartalmazza a játékot. Jelen esetben ez a Warlords of Draenor.
Kliensen belül bemész a shopba és ott megveheted, amennyiben még nem vettél egyszer sem alap játékot. Ha egyszer már vettél, akkor automatán frissül (nekem pl régen megvolt az eredeti amikor indult a wow, abbahagytam, majd amikor a WoD kijött már nem kellett alap játékot vennem, mert az alapra rárakta pandáig az összes kieget és csak WoD-ot kellett megvennem).
Arra figyelj, hogy van WoW1 és WoW2 szerver, az alap játékot és a legiont is a 2-esre aktiváld, mert az 1-es a starter kitnek van fenntartva (max lvl 20 karakterek), ha az egyesre aktiválod őket bugolni fog meg mindenféle baja lesz, aztán írhatsz angol nyelvű levelet a blizzard supportnak, hogy rakják már rendbe mert sikeresen elbénáztad (addig értelem szerűen a játékidőd meg pörög a semmibe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!