WoW legion privát szerver?
Figyelt kérdés
Vannak olyan privát szerverek wowban ahol már bent van a legion és launcherrel lehet játszani és nem kell letölteni 40gigát kb? mert csak jövő tavasztól engedhetem meg magamnak a havi játékidőt kifizetni eredetin:/2017. szept. 8. 15:41
1/3 anonim válasza:
Maga a launcherrel semmilyen jatekot nem lehet jatszani, szoval le kell toltened a 40 gigat. Majd az eredetinel is le fogod.
Szervereket nem ismerek, de en inkabb varnek akkor tavaszig mint bugos torton pazaroljam az idomet.
2/3 anonim válasza:
15 perc alatt le elhet húzni azt a 40gb-ot, és még csak nem is kell hozzá az országban elérhető leggyorsabb kapcsolat.
Amúgy szerintem nincs hozzá privát szerver, és más kérdés, de jövő tavaszra a Legion már szinte a végét fogja járni. Nyáron alapból pangás van, ősszel meg jön a kövi kieg.
3/3 A kérdező kommentje:
15perc okés 300kb/s-el nem tudom sikerülne-e :D
2017. szept. 10. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!