Dorten kérdése:
Aion mukodo szerver?
Figyelt kérdés
Van e mukodo magyar aion szerver ? Ami egyelore nincs kihalva mert az rWorld kb 1 honapja mar apadt es kb 3 hete total kihalt senkit nem kapok benne .. Ezen kivul mas szerver van .. Az offot kerulnem , letoltottem viszont nagyon szaggat az fps low grafikan , kisse megedeklodtem , elmeletileg a szerver tulreheles miatt , de ez nem erdekes .. Van magyar privat aion szerver amin vannak is aktiv jatekosok?2017. máj. 8. 16:02
1/2 anonim válasza:
Ertelmes magyar szerver kb sosem volt, ilyen rworld meg tarsai kesz csoda hogy egyaltalan mukodnek.
Es hol erdeklodtel a szaggatasra? Mert jokora baromsagot irtak, bar gondolom ilyen kamu szoveggel probaljak a jatekosokat rabeszelni a tort szerverekre. A szerver tulterhelest 99% sosem fogod eszrevenni, es amugy is mar regota nemhogy terhelve, de meg 50% felett sincsenek. Max akkor szaggatna ha sok jatekost jelenit meg a te geped, de ez egyben azt is jelenti hogy gyenge geped van.
2/2 anonim válasza:
Nem magyar szervereket kellene csinálni/keresni hanem magyar közösségeket létrehozni a nemzetközi szervereken (szerintem) :\, sokkal életképesebb módja lenne a játéknak, azért se tud rendes magyar szeró lenni ilyen kevésbé híres MMORPG játékokból mert a játékosok is 101 féle szerón játszanak, és nem fektetnek azért bele időt egy magyar szerverbe, hogy rá 2 hónapra egyedüli játékosok maradjanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!