G2a-n vásároltam egy steam wallet-et, de már 30 perce csak töltögeti. (állapot: processing) meddig kell várni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 17:35
1/5 anonim válasza:
Miért nem töltötted fel a steam oldaláról? G2A-n még drágább is. Fizetsz 5,5 eurót azért hogy legyen 5 euród steamen. Teljesen megéri... Tényleg..
2/5 anonim válasza:
#1: A magyar tizenévesek 70%-ának nincs bankkártyája. És ez ijesztő.
3/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőtök válasza olyan sokban segítette a kérdést hogy az hihetetlen. (#2 ty 21 vagyok).
Egyébként 10 perce jött meg. Szóval már mind 1.
2017. szept. 3. 19:31
4/5 anonim válasza:
#3: Felnőtt ember létedre nem vagy képes a bankodnál igényelni egy kártyát, és hozzárendelni a Steam profilodhoz? Az előbb tévedtem: EZ az igazán ijesztő!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi van bankkártyám, ahogy paypalom is és hozzá van rendelve steamhez. Nem teljesen mindegy hogy kivételesen miért ott vettem? semmi köze nem volt kérdéshez.
2017. szept. 3. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!