Miért dob ki a lego worlds?
Figyelt kérdés
Megvettem steamon a lego worldsot és ahogy rámegyek akkor csak betölt néhány dolgot és kidob.Miért?
Min gépigény:
cpu:2mag/2000mhz
ram:2gb
vga: 512MB GPU with Shaders 3.0
dx:9.0
azt irja hogy os win 7 ,de nekem win10 em van.lehet hogy ez a baj?
én konfigom :intel dual core e8400 3ghz
ram:4gb
vga:intel core q45/q43 express chipset
os.win 10
2017. szept. 3. 11:33
1/2 anonim válasza:
vga, ami a gépedben van az nem más mint az IGP, vagyis amit a processzorba pakoltak be, egy mezei 10 ezres használt dedikált 512MB-os vga köröket ver rá.
Sajnos az IGP gyenge hozzá.
Egy ilyen már rengeteg dobna rajta.
2/2 anonim válasza:
Töröld le! Egy nagy fos játék! Nem érdemes bajlódni vele. Egyrészt rengeteg ideig tölt, amikor egyik világból átmész egy másikba az űrhajóddal, másrészt tele van buggal a játék és oltári fos az irányítás! Ez egy kalap fos játék, nem érdemes bajlódni vele. Jó lenne, de nagyon el lett rontva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!