Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A LEGO Dimensions játékban...

A LEGO Dimensions játékban hogy lehet tovább folytatni a pályákat ha már Vorton - ban az összes pályát kivittem?

Figyelt kérdés
Ott vannak még a Shard - on lévő pályák is, nézegettem videókat róla hogy már sokan játszottak azokkal is, de én még nem tudok valamiért. Mutatja hogy ott vannak a pályák csak mindegyik kérdőjeles.

2017. aug. 27. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értek a Dimensionshoz, de ha jól tudom a Shard az a játékhoz megjelent kiegészítők új évének a központi helye. Magyarul ha veszel újfajta kiegészítőket akkor onnan tudod bejárni őket. Gondolom azért kérdőjelesek, mert nincs meg hozzá a kiegészítőcsomag. Ezek a fajta játékok - mint a Dimensions, meg a Disney Infinity vagy a Skylanders - olyanok, hogy megveszed az alapjátékot és folyton kell venned hozzá figurás kiegészítőket ha tovább akarsz játszani velük.
2017. aug. 28. 08:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Ennél eddig úgy volt hogy az alap 3 karakterrel végig lehetett vinni az egészet ami Vortonban van, folyton behozott egy kis nyilat hogy játék folytatása de amikor a Vortonban kivittem onnantól már a Shardban nem mutatta a nyilat tovább, a csomagok vásárlásánál úgy van, hogy kapunk azokhoz egy helyet amit be lehet járni,(pl Szellemirtóknál a várost ahol tevékenykedtek) és annak egy külön csíkon egy plusz pályát,de az alap pályákon is lehet velük menni, sőt sok plusz dolgokat is lehet velük szerezni mint pl minikiteket, de a lényeg hogy nélkülük is lehetett folytatni.
2017. aug. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!