Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Metal Gear Solid 3 jobb...

A Metal Gear Solid 3 jobb mint a 2?

Figyelt kérdés

Megszereztem a MGS HD Collectiont PS3-ra, mivel nagyon kíváncsi voltam hogy milyen ez a sorozat, illetve nem akartam egyből a Phantom Painnel kezdeni.

Azonban a tűéles dárda már kb. 2 perc után a mellkasomba fúródott, amikor éreztem hogy mennyire iszonyatosan gatya a 2. rész irányítása. Nagyjából meg is szoktam 1-2 óra alatt, de valahogy annyira bénácska, gagyi az egész, 1 évvel később itt már Splinter Cell volt, ami véleményem szerint földbe döngöli ezt az egész 2. rész úgy ahogy van. A lövöldözés béna, a lopakodás ügyefogyott, a kameranézet katasztrófa, az irányítás kényelmetlen, a sztori unalmas (de legalább részletes), szóval röviden, egyáltalán nem tetszik a játék, beleöltem kb 5 órát, és semmi motivációm nincs visszaülni elé, gyakorlatilag egy percét sem tudtam élvezni.

Ezért kérdezném: A 3. rész már egy kicsit jobb játékmenetileg, mint a 2.? Mert ha nem, akkor nagyon szomorú leszek.

2017. aug. 30. 02:00
 1/4 A kérdező kommentje:
(még mielőtt valaki belekötne, nem a játék korával van a baj. A Deus Ex 1 évvel korábbi akció-lopakodós RPG, és abban is sokkal jobban működött az egész, pedig ott nem csak arra volt kihajazva a játék)
2017. aug. 30. 02:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagy MGS fan, de a 3. szerintem minden szempontból jobb. Az irányítás valamivel dinamikusabb, ugyanakkor hasonlóan bukdácsolós helyenként, a kamera is művel érdekes dolgokat olykor, de a nagyobb, nyitott tereknek köszönhetően ezek a dárdák nem annyira élesek és bosszantóak.

Véleményem szerint sokkal szebb, összetettebb, hangulatosabb a 3. rész.

2017. aug. 30. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden szempontból borzasztó rész a 2., nem értem, miért lett akkora siker.
2017. aug. 30. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából úgy vettem észre, hogy játékmenetre nagyon hasonló (ugyanolyan nehézkes minden), de legalább 3rd person nézetben van. Most biztos tartok egy nagy szünetet, rég szenvedtem ennyire játékkal.
2017. aug. 30. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!