A Metal Gear Solid 3 jobb mint a 2?
Megszereztem a MGS HD Collectiont PS3-ra, mivel nagyon kíváncsi voltam hogy milyen ez a sorozat, illetve nem akartam egyből a Phantom Painnel kezdeni.
Azonban a tűéles dárda már kb. 2 perc után a mellkasomba fúródott, amikor éreztem hogy mennyire iszonyatosan gatya a 2. rész irányítása. Nagyjából meg is szoktam 1-2 óra alatt, de valahogy annyira bénácska, gagyi az egész, 1 évvel később itt már Splinter Cell volt, ami véleményem szerint földbe döngöli ezt az egész 2. rész úgy ahogy van. A lövöldözés béna, a lopakodás ügyefogyott, a kameranézet katasztrófa, az irányítás kényelmetlen, a sztori unalmas (de legalább részletes), szóval röviden, egyáltalán nem tetszik a játék, beleöltem kb 5 órát, és semmi motivációm nincs visszaülni elé, gyakorlatilag egy percét sem tudtam élvezni.
Ezért kérdezném: A 3. rész már egy kicsit jobb játékmenetileg, mint a 2.? Mert ha nem, akkor nagyon szomorú leszek.
Nem vagyok nagy MGS fan, de a 3. szerintem minden szempontból jobb. Az irányítás valamivel dinamikusabb, ugyanakkor hasonlóan bukdácsolós helyenként, a kamera is művel érdekes dolgokat olykor, de a nagyobb, nyitott tereknek köszönhetően ezek a dárdák nem annyira élesek és bosszantóak.
Véleményem szerint sokkal szebb, összetettebb, hangulatosabb a 3. rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!