Emlékszik valaki a Tajpán Kommandó társasjátékra?
1998 környékén tesóm hazahozott egy Tajpán Kommandó (vagy valami nagyon hasonló) nevű társasjátékot. Nem pontosan emlékszem már a játékmenetre, csak arra, hogy zsetonszerű (lapos, kerek) "katonákkal" kellett játszani. Mindegyik zsetonon valami katona arca volt. A játéktér valami téglalap alapú dzsungel volt, négyzetráccsal behálózva.
Valakinek rémlik? Az istenért sem találok róla semmit infót a neten.
Szia!
Ha dobsz egy mail címet elküldöm a szabályokat.
Csak ezért regisztráltam be.
Boldog karácsonyt!
Nem tudom, hogy ez segíthet vagy sem:
SZOTI Kft. volt a kizárólagos forgalmazó.
Gyártó: W. Farkas-Color és Madarász Plast.
Egy kis ízelítő a játékszabály bevezetőben:
“A TAJPÁN-KOMMANDÓ egy veszélyes, dél-amerikai dzsungelben játszódó kalandjáték, ahol hemzsegnek a méregfogú kígyók, medvék, leopárdok és más fenevadak. Az országhatárt átlépő gerilla csapatok és az ellenük kivezényelt tajpán-kommandó egység között zajlik a harc. Nevüket egy veszélyes mérgeskigyóról kapták, akinek mérgébe mártják fúvócsővel kilőtt nyílvesszőiket. A 8 fős alakulatnak át kell verekedniük az esőerdőn, és bevenni az ellenfél bázisát.”
Sziasztok
Engem is érdekelne a játék mert nincs belőle példányom pedig anno én rajzoltam :) 95 körül. A szabályt is mi írtuk át, hogy használható legyen. Egy házaspár "találta ki" a játékszabályt, ahhoz kellett alapot és figurákat rajzolni.(Szerintem sohasem modellezték le, így eléggé játszhatatlan lett. Ha van valakinek egy példánya elküldene belőle egy fotót vagy scannelt változatot? A játéktáblából és a figurákból.
Köszönöm - Üdv Gergő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!