Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki itt még emlékszik a...

Valaki itt még emlékszik a The Saboteur című jatékra? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Bennem mind a mai napig kellemes emlékeket ébreszt, kétségtelen, hogy ott van a legegyedibb open world játékok között.
2017. aug. 15. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:

nagyon réteg játék, pedig szerintem jól összerakott kis alkotás lett

pletykálják hogy készülőben a második rész, de az EA még nem erősítette meg tudtommal

2017. aug. 15. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyik nagy kedvencem, csak egy bajom volt vele: ahogy szabadítod fel a világot, és lesz egyre színesebb, úgy veszíti el azt a tökéletesen egyedi noir-os hangulatát, amit csak a Batman játékokhoz lehet mérni.
2017. aug. 15. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy emlékszem, pont a napokban kezdtem el vele ismét játszani :D Tudom, hogy sokan leszólják, de én imádom, bejön a hangulata meg úgy általában az egész. Kritizálják a grafikát, az irányítást, a kiszámíthatóságát... de könyörgöm, melyik játék nem kiszámítható? :D

Anno ezt a kérdést én írtam ki róla: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__622122-t..

2017. aug. 18. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
akkori szemmel nézve a grafika teljesen rendben van, ez olyan mintha a Mass Effect 1 grafikáját fikázná valaki smh
2017. aug. 18. 15:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Jó, hogy emlékeztek rá. :) Meglehetősen alulértékelt alkotás. A puszta témaválasztás is egyedivé teszi. A fekete fehér grafika, amely a város és környéke felszabadításától telik meg színekkel pedig hab a tortán.

Engem pl. nem zavart, hogy nem végig mellőzték a színeket. :)

Sőt a vidéki területeken kifejezetten jót tett a színesség.

Amúgy a helyszín is telitalálat, hirtelen nem is tudok mondani más Európában játszódó open world játékot, ez és az AC sorozat egyes epizódjai mellett.

A grafika szerintem rendben volt, számomra még mai szemmel is elfogadható, engem inkább a járműfizika zavart már akkor is. Illetve lehetett volna kicsit történelemhűbb.

A sztori lehet, hogy kiszámíthatóra sikeredett itt-ott, de bőven hozta a kötelezőt.

Én nyitott lennék egy folytatásra, ha már az első játék szintjét hozná is boldog lennék.

2017. aug. 19. 13:39
 6/9 A kérdező kommentje:
#1 Hol olvastál ilyen pletykákat? Mert elég aktívan követem a játékvilág történéseit, de nem hallottam semm ilyenről.
2017. aug. 19. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:

talán még a GameStar írta ősszel ha jól emlékszem

de amit ők írnak azt nagyon nem szabad készpénznek venni

2017. aug. 19. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy lesz folytatás, hiszen mint tudjuk, a Pandemic utolsó alkotásáról van szó :/
2017. aug. 21. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:

jó de attól még az EA tulajdona a játék, szóval odaadhatja valamelyik stúdiójának hogy csinálják meg a folytatást

ahogy az Army of Two harmadik részét is a Visceral vette át, vagy a Battlefield Hardlinet

2017. aug. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!