Valaki itt még emlékszik a The Saboteur című jatékra? Mi a véleményetek róla?
nagyon réteg játék, pedig szerintem jól összerakott kis alkotás lett
pletykálják hogy készülőben a második rész, de az EA még nem erősítette meg tudtommal
Persze, hogy emlékszem, pont a napokban kezdtem el vele ismét játszani :D Tudom, hogy sokan leszólják, de én imádom, bejön a hangulata meg úgy általában az egész. Kritizálják a grafikát, az irányítást, a kiszámíthatóságát... de könyörgöm, melyik játék nem kiszámítható? :D
Anno ezt a kérdést én írtam ki róla: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__622122-t..
Jó, hogy emlékeztek rá. :) Meglehetősen alulértékelt alkotás. A puszta témaválasztás is egyedivé teszi. A fekete fehér grafika, amely a város és környéke felszabadításától telik meg színekkel pedig hab a tortán.
Engem pl. nem zavart, hogy nem végig mellőzték a színeket. :)
Sőt a vidéki területeken kifejezetten jót tett a színesség.
Amúgy a helyszín is telitalálat, hirtelen nem is tudok mondani más Európában játszódó open world játékot, ez és az AC sorozat egyes epizódjai mellett.
A grafika szerintem rendben volt, számomra még mai szemmel is elfogadható, engem inkább a járműfizika zavart már akkor is. Illetve lehetett volna kicsit történelemhűbb.
A sztori lehet, hogy kiszámíthatóra sikeredett itt-ott, de bőven hozta a kötelezőt.
Én nyitott lennék egy folytatásra, ha már az első játék szintjét hozná is boldog lennék.
talán még a GameStar írta ősszel ha jól emlékszem
de amit ők írnak azt nagyon nem szabad készpénznek venni
jó de attól még az EA tulajdona a játék, szóval odaadhatja valamelyik stúdiójának hogy csinálják meg a folytatást
ahogy az Army of Two harmadik részét is a Visceral vette át, vagy a Battlefield Hardlinet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!