Dying Light Enhanced Edition - miért dobál be random helyekre a játék?
a játék elején ha kiléptem és később újra elkezdtem játszani mindig a Towerben kezdtem
de utóbbi időben spontán helyekre rak be a játék
először azt hittem a kijelölt küldetés miatt van (egyszer ugyanis a küldetést adó emberke mellé tett be)
de tegnap kiléptem úgy hogy a Towerben voltam, majd pár óra múlva újra elkezdtem játszani és Harran közepére rakott be egy háztetőre, a kijelölt küldetés pedig a város másik felében volt
nem, mert bementem Towerbe leadtam az összegyűjtött mentőcsomagokat, plusz eladtam vettem ezt azt és ott menti el utoljára
már csak azért is mert mikor később újra elindítom a játékot centre pontosan annyi pénzem van és annyi dolog az eszköztáramban (pl. eladtam a 25 késből 10-et, és ugyanúgy 15 van nálam)
na kicsit összevissza írtam, a lényeg hogy mindenem olyan mint mikor kiléptem
ha 96 pontnyi élettel léptem ki, 96 pontnyi az életem mikor újra játszani kezdek
ha 20 késemből eladtam 5-öt, 15 kés van nálam mikor újra játszani kezdek
ha este volt mikor kiléptem, este van mikor újra játszani kezdek
csak nem a Towerbe rak be, vagy nem ahhoz a safe zonehoz ahol kiléptem
de azért fura mert eleinte mindig a Towerbe tett be mikor újra játszani kezdtem, egy idő után más safe zoneokba is, de utóbbi időben teljesen spontán helyekre kerülök
és nálad is van olyan hogy átvezetőknél néha egy-egy másodperc erejéig elmosodnak a textúrák?
bár lehez ez egy ps4 specifikus dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!