Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokémon go-ban, ha fejlesztek...

Pokémon go-ban, ha fejlesztek egy pokémont, a második szint is kábé olyan erős lesz?

Figyelt kérdés

Még kezdő vagyok, pár napja kezdtem, nincsenek is erős dolgaim, a maximum 567 CP-vel bír, de azt is én tornázgattam fel, alapon kábé 150-ig kapok.

A kérdés az lenne, hogy mindegyik pokémonnak ugyanaz az erőssége, csak nem mindegy, hogy mennyit kell rákölteni a fejlesztésre, vagy ha elkapok egy 10-es CP-set, akkor az max lesz 50, míg ha elkapok egy 20-asat, az lehet 100-as is?

Csakhogy megéri-e az evolve, vagy egyelőre hanyagoljam, mert csak lesz egy rakat gyenge pokémonom :)

2017. aug. 22. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld ki ezt az appot, amivel kiszámolható, melyiket éri meg fejleszteni, melyik mennyit ér: Poke Genie
2017. okt. 31. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!