Metin2 szervert keresek amiben max szint 250? de PVM Vagy más mmorpg-t WOW, GOA, LAST CHAOS, AION, EZekel játszottam már meg igazábol nem is valami erös a laptopom de netes mmorpg jöhet vagy a fent emlitett metin szerver.
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 16:54
1/5 anonim válasza:
Hát...
Én Minecraft,Gta San Andreas Multi Playerezek (SA:MP)
De olyan metin szervert nem tudok..
Ajánlom ezeket a játékokat
2/5 A kérdező kommentje:
Igen ismerem öket.:)
Bár minecraftal életembe nem játszotam.:S
Azt se tudom mi a lényege hát a SA mp-vel meg az a bajom hogy Semmi értelmét nem látom nekem az inkább FPS:D
2013. nov. 11. 18:25
3/5 anonim válasza:
Na itt komoly problémák vannak. Az MMORPG jelentése online szerepjátékot jelent tehát csak netes lehet. Olyan nincs hogy netes mmorpg. Másodszor az FPS jelentése First person shooter, tehát első nézetes lövöldözős játék. A SA se nem lövöldözős se nem első nézetű. Az egy sandbox játék. Harmadszor beírod googlbe hogy metin2 privát szerver, szinte az összes 250 lvl-es. "Metin2 szervert keresek amiben max szint 250? de PVM Vagy más.." Mit takar az hogy de PVM? Hogy PVM-es szerón akarsz játszani?
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen PVM alatt azt értem hogy csak fejlödni 250 ig és nem egyszer irtam már be google-ba hogy metin2 szerverek...akkor nem irnék ide.
de mint mondtam más mmorpg játék is jöhet és netes alatt azt értettem hogy akár böngészös mmorpg is jöhet nem feltétlenül 3d-s érdekel.
2013. nov. 26. 09:22
5/5 anonim válasza:
Somt2 250a full szint pvm-es és nem is annyira sés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!