Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA San Andreas cselekménye...

A GTA San Andreas cselekménye miért ilyen szomorú?

Figyelt kérdés
Vagyis szerintetek is az? Mert elkezdtem játszani és már az hogy a játék azzal kezdődik hogy CJ anyja meghal majd sorban a testvéreit(Ryder,Sweet,Big Smoke) is kinyírja. Vagy csak én látom így?
2017. aug. 21. 21:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szomorú.

Akkor már inkább a 4. rész az, de az is tipikus USA sztori.

2017. aug. 21. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:

ez mindegyik GTA-ban így van szinte

a Vice City-ben is az a sztori, hogy Lance meg akarja bosszulni a testvérét, majd miután ez megtörténik, az üldözési mániája miatt hátba szúrja Tommy-t - Tommy-nak meg ki kell nyírnia Lance tesót

a GTA V egyik központi mozgatórugója szintén az, hogy Trevor azt hiszi Brad még életben van, majd miután kiderül hogy ő évekkel ezelőtt meghalt és Michael meg az FIB végig hazudott neki, eléggé elkeseredik utána meg átmegy a szokásos pszicho ámokfutásába

az utolsó küldetésnél is az egyik opció az, hogy Franklin megöli Michael-t, miután Michael beszervezte és erre az életre betanította egyfajta atyai mentorkodással..

2017. aug. 21. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Na ez meg a másik.

Szinte az összes sztori ilyen, a Chinatown Warsban az apádat ölik meg, az Advance-ben meg a barátod, pont akkor mikor le akartok lépni.

A 3-ban a csajod ver át. Az LCS-ben is úgy van, hogy hazajössz rendet rakni, a VCS-ben meg az a poén, hogy akkor már tudod, hogy meg fog halni a főszereplő.

Mindenesetre én már nagyon várom a 6-ot, mert az 5-höz tuti nem lesz sztori kiegészítő.

Csak jönne már és remélem Vice City-ben fog játszódni.

2017. aug. 21. 21:54
 4/14 anonim ***** válasza:
uuh azt én is nagyon kamilláznám ha Vice City-ben játszódna, csak tartok tőle, hogy egy napjaink béli Vice City nem adná azt az utánozhatatlan hangulatot mint a 80as évek béli Vice City
2017. aug. 21. 22:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Ugyanazzal a játékkal játszottunk? Mert Ryder és Big Smoke nem CJ testvérei, Sweet-et meg nem nyírja ki senki.
2017. aug. 21. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem úgy értette hogy Ryder meg BS a tesói, de Sweet valóban nem murdel meg, vígan él a játék végén
2017. aug. 21. 22:17
 7/14 anonim ***** válasza:
mmint olyan niggás tesói
2017. aug. 21. 22:17
 8/14 anonim ***** válasza:
#7: Oké, de a magyarban nincs ilyen "brotha"-zás...
2017. aug. 22. 07:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Ja bocsi fáradt voltam már igen rosszul irram Ryder és Sweet nem a tesói. De szinte mindegyiküknek köze volt CJ anyjának a megölésében. És nem tudom nekem kicsit olyan szomorkás feelingje volt. Toltam a 4et is az olyan másabb volt.
2017. aug. 22. 07:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Megint elirtam Ryder és Big Smoke tlnyleg nem a tesói.
2017. aug. 22. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!