Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Skyrim kezdéséhez valami...

A Skyrim kezdéséhez valami tippek?

Figyelt kérdés
Most szeretném elkezdeni a Skyrimet és mivel még egyik előző játékkal nem játszottam azt szeretném tudni hogy kell e tudni valami előzményt vagy valami infót róla mielőtt elkezdem

2017. aug. 19. 22:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Semmit. A lore-t meg lehet tudni a játékban található könyvekből és az NPC-ktől. A játék maga pedig kb 200 évvel a legutóbbi rész után játszódik és történetileg független.

A karaktergeneráláson pedig ne görcsölj túl sokat. A faj specifikus bónuszoknak gyakorlatilag csak a játék elején van valamennyi jelentősége. Ahogy szinteződsz, a különbségek lvl20-30 körül teljesen eltűnnek vagy jelentéktelenné válnak. Ez alól talán egyedül az Argonian víz alatti légzés és 50% resist disease kivétel, azokra jobb nem pazarolni enchantmentet. Bár ha a karaktereddel tartós vámpír vagy vérfarkas karrierre pályázol, az utóbbi is fölöslegessé fog válni, előbbire pedig van varázslat.

2017. aug. 19. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
ja, neten találsz pár kódot hozzá és az életerő miatt nem fáj többet a fejed. Csak mész és hentelsz ezerrel 😁
2017. aug. 20. 04:22
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Akkor ma belevágok

2017. aug. 20. 08:28
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell tudnom a játék világáról szinte semmit kezdés előtt?
2017. aug. 20. 08:56
 5/14 007Prof ***** válasza:
Szinte semmit. ha tudsz angolul, vagy magyarítod, érdemes elolvasnod az összes könyvet, amit találsz. Érdekes mellékinformációkat kaphatsz.
2017. aug. 20. 09:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy kezdtem hogy semmit nem olvastam róla, de már játszottam a morrowindel nagyon régen szóval tudtam hogy fejlődni kell meg hogy minden ékszernek,ruhána,fegyvernek más más tulajdonsága van.

Ui.: vámpír soha ne legyél.

2017. aug. 20. 09:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Aztán miért ne legyen vámpír?
2017. aug. 20. 13:35
 8/14 anonim ***** válasza:

Kettő dolgot kell csak tudnod kezdés előtt.

1. Moddal vagy anélkül akarod-e játszani. (ha moddal akkor kezdés előtt pakolt be őket és akkor tuti nem lesz probléma)

2. Hogy milyen "kaszttal" akarsz játszani. ugyan itt előző részekkel ellentétben szabadon lehet vegyes build-ed(íjász/mágus vagy assassin/harcos vagy bármi) de a "fajtiszta" karakterek szerintem életképesebbek, de ezzel nem azt akarom mondani hogy a keverékek sem azok csak a limitált szint miatt max 5-6 perkfát tudsz kimaxolni ha eléred a max szintet(persze ha moddolod ilyen téren akkor már más tészta de mod nélkül erősen ajánlom a "fajtisztaságot").

Továbbá amit a #6 válaszban írtak "vámpír soha ne legyél" kijelentés is esetfüggően helytálló lehet. Amennyiben csak az alapjátékkal játszol úgy egyetértek ezzel a kijelentéssel, az alapjátékban nem a legjobbak a vámpírok és ha 4. fázisba lépsz akkor még a városi örök is el akarnak majd tenni láb alól.

Viszont ha a 3 kiegészítővel(dawnguard,hearthfire,dragonborn) játszol, de legalábbis a dawnguard megvan akkor is csak abban az esetben ajánlom a vámpír létet ha vámpír úr(vampire lord) féle vámpír leszel. Normál vámpír semmilyen körülmények között se legyél. Ebben a #6 válaszírónak igazat adok.

Minden másba meg hamar beletanulsz. Esetleg 1 jó tanács kezdéshez még: minden sz.rt cipelj magaddal ami megfelel az 1:10 elvnek(1 tömeg mellet minimum 10 aranyat kell érjen a tárgy) dungeonokból,fosztogatásból,stb majd add el hogy legyen aranyad, de figyelj hogy a limited sose érd el mert akkor csak sétálni tud a karaktered.

Remélem hasznodra válik amit írtam, és jó játékot a skyrim-mel. :)

2017. aug. 20. 18:40
 9/14 anonim ***** válasza:

"a "fajtiszta" karakterek szerintem életképesebbek"

"a limitált szint miatt max 5-6 perkfát tudsz kimaxolni ha eléred a max szintet"

Nem tudsz gyenge lenni. A Skyrimban totál fölösleges szakosodni. Sőt, egyenesen pont hogy nem éri meg, mert csak gyengíted vele a karaktered. Szintlimit sincs benne, modok nélkül is ki lehet maxolni az összes skill fát és feloldani az összes perket, többszörösen is. A szintlimitet egy hivatalos patch szedte ki évekkel ezelőtt. Ha neki állsz a power levelingnek, akkor ez pár óra alatt meg is van. Egyedül a restoration szinteződik lassan, de ahhoz meg ott lehet hagyni a gépet, amíg csinálja magának.

2017. aug. 20. 19:03
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. aug. 21. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!