A Skyrim kezdéséhez valami tippek?
Semmit. A lore-t meg lehet tudni a játékban található könyvekből és az NPC-ktől. A játék maga pedig kb 200 évvel a legutóbbi rész után játszódik és történetileg független.
A karaktergeneráláson pedig ne görcsölj túl sokat. A faj specifikus bónuszoknak gyakorlatilag csak a játék elején van valamennyi jelentősége. Ahogy szinteződsz, a különbségek lvl20-30 körül teljesen eltűnnek vagy jelentéktelenné válnak. Ez alól talán egyedül az Argonian víz alatti légzés és 50% resist disease kivétel, azokra jobb nem pazarolni enchantmentet. Bár ha a karaktereddel tartós vámpír vagy vérfarkas karrierre pályázol, az utóbbi is fölöslegessé fog válni, előbbire pedig van varázslat.
Köszönöm.
Akkor ma belevágok
Én is úgy kezdtem hogy semmit nem olvastam róla, de már játszottam a morrowindel nagyon régen szóval tudtam hogy fejlődni kell meg hogy minden ékszernek,ruhána,fegyvernek más más tulajdonsága van.
Ui.: vámpír soha ne legyél.
Kettő dolgot kell csak tudnod kezdés előtt.
1. Moddal vagy anélkül akarod-e játszani. (ha moddal akkor kezdés előtt pakolt be őket és akkor tuti nem lesz probléma)
2. Hogy milyen "kaszttal" akarsz játszani. ugyan itt előző részekkel ellentétben szabadon lehet vegyes build-ed(íjász/mágus vagy assassin/harcos vagy bármi) de a "fajtiszta" karakterek szerintem életképesebbek, de ezzel nem azt akarom mondani hogy a keverékek sem azok csak a limitált szint miatt max 5-6 perkfát tudsz kimaxolni ha eléred a max szintet(persze ha moddolod ilyen téren akkor már más tészta de mod nélkül erősen ajánlom a "fajtisztaságot").
Továbbá amit a #6 válaszban írtak "vámpír soha ne legyél" kijelentés is esetfüggően helytálló lehet. Amennyiben csak az alapjátékkal játszol úgy egyetértek ezzel a kijelentéssel, az alapjátékban nem a legjobbak a vámpírok és ha 4. fázisba lépsz akkor még a városi örök is el akarnak majd tenni láb alól.
Viszont ha a 3 kiegészítővel(dawnguard,hearthfire,dragonborn) játszol, de legalábbis a dawnguard megvan akkor is csak abban az esetben ajánlom a vámpír létet ha vámpír úr(vampire lord) féle vámpír leszel. Normál vámpír semmilyen körülmények között se legyél. Ebben a #6 válaszírónak igazat adok.
Minden másba meg hamar beletanulsz. Esetleg 1 jó tanács kezdéshez még: minden sz.rt cipelj magaddal ami megfelel az 1:10 elvnek(1 tömeg mellet minimum 10 aranyat kell érjen a tárgy) dungeonokból,fosztogatásból,stb majd add el hogy legyen aranyad, de figyelj hogy a limited sose érd el mert akkor csak sétálni tud a karaktered.
Remélem hasznodra válik amit írtam, és jó játékot a skyrim-mel. :)
"a "fajtiszta" karakterek szerintem életképesebbek"
"a limitált szint miatt max 5-6 perkfát tudsz kimaxolni ha eléred a max szintet"
Nem tudsz gyenge lenni. A Skyrimban totál fölösleges szakosodni. Sőt, egyenesen pont hogy nem éri meg, mert csak gyengíted vele a karaktered. Szintlimit sincs benne, modok nélkül is ki lehet maxolni az összes skill fát és feloldani az összes perket, többszörösen is. A szintlimitet egy hivatalos patch szedte ki évekkel ezelőtt. Ha neki állsz a power levelingnek, akkor ez pár óra alatt meg is van. Egyedül a restoration szinteződik lassan, de ahhoz meg ott lehet hagyni a gépet, amíg csinálja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!