A legális videójátékozás tulajdonképpen luxus szórakozás? (többi lent)
Legális alatt nyilván azt értem hogy nem töltögeti a játékokat,hanem konzolon(xbox one,ps4) játszik,és megveszi hozzá az összes címet ami érdekli.
Szerintetek ez nem luxis?
Mi kell egy átlagos élezhető játékhoz MINIMUM ha konzolról van szó?
-hd/full hd tv 80centis (100.000Ft)
Ps4/xbox one alap(100.000Ft)
Minde játék ami tetszik,ez legyen pl minimum évente egy nagy gamernek 5-10 játék,ami átlagosan minimum 15.000Ft,ez egy év alatt minimum 75.000Ft de felrúghat 10-ra is,illetve ha a játkék drágább akár 120-140-re is,ez évente egy új csúcskategóriás okostelefon árával vetekszik,és ez CSAK a játék.Ez nem luxus kicsit,a magyar színvonalhoz viszonyítva?Ennyiből má külföldön lehet nyaralgatni,meg donperion pezsgőt inni karácsonykor,szilveszterkor,szülinapkor,névnapkor...
Jaj ami meg a TV-t illeti:
Nekem egy 60.000 Ft-os sima HD Monitor/TV-m van.(a konzolomhoz) Erre is hónapokig gyűjtöttem. Nem kell oda 80.000 Ft-os FullHD meg a franc tudja mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!