Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet egy játék ilyen...

Hogy lehet egy játék ilyen idegesítő?

Figyelt kérdés
A Fifa 17 -ről lenne szó, ami véleményem szerint a legundorítóbb játék valaha. Hogy miért? Amikor már 1 - nál vezetek 70.percben az ellenfél még simán rúg hármat szögletből hogy legyen okom földhöz vágni a kobtrollert, másrészt volt olyan is hogy 7 - 0 vezettem és egydzer csak fogta magát és ki crashelt a játék. Egy méterről lövöm a huszadikat mindegyik kapufa, de az ellenfél persze egy lövésből berakja 20 méterről. Ráadásul Pro Clubs módot is felejtsük el. A csapattársaim egyáltalán nem passzolnak. Sima helyzetnél a szélről be akarja rakni hosszúba, ahelyett hogy be adná fejesre. Ami legjobban idegesít, az a folytobos lagg. Kezdtem azt hinni, hogy csak nálam PS4 - en van ez, de megnéztem más videósokat és ott is akad. Lehet hogy csak én kaptam fel a vizet de azért számomra bosszantó hogy ezért fizettem 15k - t. Remélem ezeket 18 -ban már kijavítják mert különben megyek Pessel játszani.

2017. aug. 13. 15:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem csal a gép, csak rosszul ugró/fejelő játékosaid vannak, ha könnyedén gólt kapsz beadásokból.

Amúgy a lagg az tényleg nagy baja a játéknak.

2017. aug. 13. 20:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, igazad van egyébként, drop in modban játszom, viszont sajnos mivel nem sok barátomnak van ps4 konzolka még csak drop in ban tudok játszani, de egyébként biztos jó lehet haverokkal játszani. Tudsz egy olyan oldalt mondani amit említettél?
2017. aug. 13. 21:33
 13/19 A kérdező kommentje:
*konzolja
2017. aug. 13. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:

facen keress ra arra a csoportra fifa 18 pro club hungary, ez egy ps4 csoport, rengetegen jatszanak

drop int el kell felejteni, mert az csak bohockodasra van, sokan arra hasznaljak, hohy igy fejlodjon a jatekosuk... ezert olyan onzo mindenki

2017. aug. 13. 21:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2017. aug. 13. 22:03
 16/19 anonim ***** válasza:
1. Szarul játszol. 2. A PS4-en rengeteg minden laggol. Inkább vegyél Xbox-ot vagy egy PC-t
2017. aug. 18. 03:22
 17/19 anonim ***** válasza:

na megjött a májkroszoft embere:)

pc-n meg minden második ember csaló, de nem baj :)

2017. aug. 18. 08:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, először is egyáltalán nem játszom szarul, másoddzor menj a francba az xboxoddal meg a pc - vel l#f#sz nem fog ilyen microsoftos hulladékokkal jászani már bics.:/
2017. aug. 18. 10:29
 19/19 A kérdező kommentje:
*bocs
2017. aug. 18. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!