Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a Sims 2?

Miért nem indul a Sims 2?

Figyelt kérdés
Na szóval az a baj, hogy nem indul a sims 2 pedig hiába feltelepítettem, rákattintok és nem indul. Nem ír ki semmit..csak egyszerűen nem megy. Tegnap mikor felraktam, akkor indult..úgy egyből. Most nem. Akárhányszor rákattintok soha nem jön be semmi. :S Ja és nincs semmi kiegészítő...csak simán az alap játék. Szerintetek?
2010. máj. 24. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy másolt-e. Ha másolt, nekem akkor nem működött, viszont ha felraktam egy kiegészítőt, és crackeltem utána simán. Nekem ilyen, hogy felraktam, rá egy nappal nem működött a Batman: Arkham Asylumnál volt, leszedtem, meg minden, rá fél évre újra felraktam és most minden megy! Szóval sztem keress rá a neten vagy próbálj meg felrakni egy kiegészítőt!
2010. máj. 24. 10:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom. :) Köszi szépen.:)
2010. máj. 24. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen problémám a sims 2-vel. Vannak egyedi tartalmaid? Lehet hogy az is bezavarhat ha hibás...

Vagy a Dokumentumok/EA Games/ The Sims 2 mappából töröld ki a Groups.cache , és a Accessory.cache fájlt, ha én ezeket kitörlöm utána simán elindul a sims :)

2010. máj. 24. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
crackelni kell... ha nem eredeti.
2010. máj. 24. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
ha csak simán az alapjáték, akkor benn kell lennie a lemeznek. A kiegekkel nem kell lemez, de az alapjátékhoz igen. Ha másolt, akkor mellé crackelni is kell.
2010. máj. 24. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!