Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem indul el a Sims 3 a...

Trudy27 kérdése:

Nem indul el a Sims 3 a Deamon Tools segítségével. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Mindent rendben felraktam a gépre, semmi hibát nem észlelt a telepítés alatt, de ha a deamonon szeretném ugye elindítani, nem indul. Rámegyek jobb gomb --->virtuális eszközök--->DT0 E: TheSims3--->kép csatlakoztatása... rámegyek a fájlra ami kivan bontva de mégis "könyvecskés" és nem indul?!
2011. aug. 20. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha már feltelepítetted, crackelted, akkor nem kell daemon tools, csak indítsd el az ikonjával amit az asztalra tett.
2011. aug. 20. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:

igaza van, ha már creckeltél akkor csak kivételes esetben kéri, hogy a lemez (CD/DVD) legyen behelyezve.

ha a játék elindításakor nem ismeri fel a lemezt, akkor gond van vagy a crack-el vagy az iso-val...

2011. aug. 21. 10:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Pedig minden megvolt crakkelve is van, amikor felraktam ment is, aztán kiléptem, és utána nem láp be.:S lemezt kér.
2011. aug. 21. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!