Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3 elindítása deamon tools-al?

Sims3 elindítása deamon tools-al?

Figyelt kérdés
feltelepítettem a deamon tools-ot és a sims 3-at(nem boltban vettem a játékot, hanem egy számítógépes ismerősöm írta cd-re, és ő mondta h deamon toolsal elindul) de nem indul, vagyis mit kell most csinálnom ha megvan mindkettő? még nem csináltam ilyent, és nem nagyon értek hozzá..:D segítsetek léccii!!:D köszi
2011. szept. 7. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Kell crackelni ezt a verziót? (Ha nem tudod mi ez: a crack egy olyan file, amivel "átvered" a rendszert, és elhiteted vele, hogy az eredeti lemez van bent. Azt jelenti, hogy meg kell keresned a játék ikonját abban a mappában, ahová teleptetted és kicseréled a crack mappában találhatóval.)

Na, most úgy tudod megnézni, hogy crackes-e, hogy belerakod a Deamon Toolsba, majd bemész a Sajátgépbe és jobb gombbal ráklikkelsz arra meghajtóra, amibe tetted az előbb. Itt rákattintasz a megnyitásra. És megnézed, hogy találsz-e valahol egy "Crack" nevű mappát. Ha igen, akkor az EGÉSZ tartalmát kijelölöd, jobb klikk, másolás. Most belemész a telepítési mappába és megkeresed az azonos ikont. Itt ismét jobb klikk, bemásolás. Elvileg meg kell, hogy kérdezze, hogy biztosan ki akarod-e cserélni őket. Persze, mindent.

Elvileg ezek után mennie kell. =)

Ha nem találtál Crack mappát, akkor nem ez a probléma. Ebben az esetben esetleg leírhatnád, hogy pontosan hogyan nem indul. Kiir valamit? Nem tölti be? Kidobja? Egyéb?

Remélem, tudtam segíteni. =) Sok szerencsét!

2011. szept. 7. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
nem megy akkor kérek privit azt csö leirom a daemoon-os indítást!
2011. szept. 8. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!