Van valami jó videózási ötletetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valami olyanra gondoltam amit feltudnék tölteni YouTube -ra és nem kell hozzá az arcomat adni.
+ Valami olyasmire amiröl még nem nagyon készült videó amit tényleg szívesen néznétek youtubon és nem nagyon láttatok még olyat.
Én is gondolkodom valami ilyesmin , de gondoltam sok ember van akinek támad egy jó ötelete és nem tudja kivitelezni mivel mondjuk nincs ideje, nekem speciál most nagyon sok időm van és szeretnék valami jó hobbit találni , és a videózáson sok ideje gondolkodtam+ értek is hozzá .
Előre is köszi minden jó választ!
2017. aug. 9. 17:25
11/11 anonim válasza:
A jó videós hozzáállás az, hogy a számokkal nem törődsz, mások véleményéből kiemeled az építő jelleggel írt kritikát, a többit félreteszed. Ne várd, hogy sikeres légy, mert az úgy fordítva fog elsülni. Van egy ötleted? Valósítsd meg, ne mástól várj segítséget, hogy milyen videót készíts. Ez a te döntésed. Ha Minecraftozni szeretnél, csináld azt. Élvezd, hogy szabadon tölthetsz fel olyan tartalmat, amilyet csak szeretnél, senki nem mondja meg neked. Magadat adhatod, nem függsz másoktól. Ez az igazi videós hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!