Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van valami jó videózási...

Van valami jó videózási ötletetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valami olyanra gondoltam amit feltudnék tölteni YouTube -ra és nem kell hozzá az arcomat adni.

+ Valami olyasmire amiröl még nem nagyon készült videó amit tényleg szívesen néznétek youtubon és nem nagyon láttatok még olyat.

Én is gondolkodom valami ilyesmin , de gondoltam sok ember van akinek támad egy jó ötelete és nem tudja kivitelezni mivel mondjuk nincs ideje, nekem speciál most nagyon sok időm van és szeretnék valami jó hobbit találni , és a videózáson sok ideje gondolkodtam+ értek is hozzá .

Előre is köszi minden jó választ!

2017. aug. 9. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
rajzolj sünöket.
2017. aug. 9. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Ez a baj a mai YouTubebal, hogy sosincs ötlet.

Ne azért találj ki valamit, hogy tudj videózni, hanem inkább kezdj el úgy videózni, hogy van hozzá ötleted.

Sajnos a fontossági sorrendet sokan felcserélik.

2017. aug. 9. 17:46
 3/11 A kérdező kommentje:

1# , ez tényleg egyedi ötlet , de sztem nincs rá igény + rajzolni se tudok annyira :D azért köszi

2# ez hülyeség amit irtál az én szememben. Mert akkor honnan jön az ötlet? ha nem kitalálod akkor hogyan lesz? lopod? vagy..?

"Ne azért találj ki valamit, hogy tudj videózni, hanem inkább kezdj el úgy videózni, hogy van hozzá ötleted."

Ez egy folyamat kitalálsz egy ötletet és elkezdesz videózni.

2017. aug. 9. 18:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok!
2017. aug. 9. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Arra gondolt szerintem, hogy ne más szellemi értékével, ötletével indulj el, hanem te ötletelj ki valamit, mert úgy tényleg magadból tudsz egy részt megmutatni. :D Még akkor is, ha te magad nem látszol a képernyőt.
2017. aug. 9. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Úgy sokkal személyesebb. Még akkor is, ha "csak" egy gameplay az, amit csinálsz.
2017. aug. 9. 18:26
 7/11 A kérdező kommentje:
persze, igy is lehet értelmezni amit irt ( bár eléggé eröltetve ) deettöl függetlenül én már elkezdtem videózni és hát probálok is ujdanoságokkal elöállni de pont azért tettem fel ezt a kérdést hátha valamelyikötök tud vmi nagyon jó ötletet de nem tudja megvalósítani.
2017. aug. 9. 18:33
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
A 2.-nak teljesen igaza van. Tele van a youtube jellegtelen, alig nézett youtubosokkal, akik a neten kérdezgetik hogy mit csináljanak. Kreativitás, ambíció nélkül minek belekezdeni? Ha nincs egy saját ötleted, csak úgy videózgatni akarsz, akkor csináld nyugodtan, de ne lepődj meg ha senki nem fogsz nézni.
2017. aug. 9. 19:58
 9/11 A kérdező kommentje:

szia, gondolom nem értetted meg amit irtam.

Én azt irtam hogy én is gondolkozom valami új ötleten de azért megkérdeztem hátha másnak van. Pont azért hogy megtudjam. És én egy szóval se mondtam hogy én jellegtelen videós akarok lenni aki kb gyártya a már létező tartalmat. És azért akarok kitalálni egy jó ötletet !ÉN!( + segitségül kértem a gyik társaságot, HIBA VOLT mert ugy néz ki nem tudnak értelmes választ adni ) mert el akarok kezdeni videózni és ehhez csak igy a jó hozzá állni , ha AKAROD , nem akkor ha van egy jó ötleted de semmi kedved nincs az egészhez mert akkor csak szép lassan feledésbe megy az egész és nem lessz annyi munka a videóidban. De mivel én el akarok kezdeni videózni , ezért nem egyböl a minecraftot nyomom hanem elkezdtem gondolkodni egy jó ötleten ami talán ( nem biztos ) sikeres lesz, és ha az lesz akkor örülök és minden erőmet belefektetem a videózásba mert ezt szeretném csinálni.

és EZ sztem a jó videós hozzáállás .

2017. aug. 10. 00:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud ötletet adni és nem az utóbbi párbeszédet folytatná akkor azt nagyon megköszönném! :)
2017. aug. 10. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!