Martontothxd kérdése:
GTA5 Online Error? (Tovább lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom mért lehet ez a probléma de miközben tölti be az online-t, egy ilyen üzenetet kapok(Pedig nem is csaltam, csak modos magyarítást használtam, de azt is mindig kikapcsoltam mikor beléptem a online-ba):
Tehát ezt írja ki: "We hope you have fun in Grand Theft Auto Online, and enjoy all the latest content updates.
Don't cheat or your account will be suspended and you character's progress may be reset. Ezután még van pár sor de nem írom le, és a végén ír egy ilyen linket: rsg.ms/989c019
Majd ha ezt le oké-zom kiír egy ilyen szöveget: You are attempting to access GTA Online servers with an altered version of the game. Return to Grand Theft Auto V.
MIVEL TUDNÁM MEGOLDANI EZT A PROBLÉMÁT??? Válaszokat előre is köszi!! Sziasztok.
2017. aug. 7. 16:33
1/2 anonim válasza:
Ha a GTA 5 fáljmappáját átírod (modot raksz be ,akár magyarosítás akár bármi ) nem fog elindulni az online .Tehát vagy letörlöd a modot vagy ha nem tudod akkor újra telepíted a játékot
2/2 A kérdező kommentje:
Modot letöröltem, de így sem jó.. Próbálkozom a játék újrarakásával.. Majd írok, hogy mi lett a végeredmény!
2017. aug. 30. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!