Horizon Zero Dawn vagy Last of us?
Figyelt kérdés
Friss ps4 tulaj vagyok, abból a célból vettem konzolt, mert nem kell fejlesztenem, és sok jó exkluzív cím van rá, eddig uncharted 1-3ig jutottam , god of war 3-al játszok most. Ps store-on elég jó leárazások mennek most nyáron, és két lehetőség van. Megveszem a horizon zero dawn-ot (10100 ft) vagy a last of us(5990 ft) + killzone vagy infamous second son-t( 3090 ft) . Ti hogy ajánlanátok nekem jobban?2017. aug. 6. 10:53
1/4 anonim válasza:
En szemelyszerint a Last of Us-t ajanlom szerintem a Horizon Zero Dawn vege rohadt szar lett, a LoU pedig az egyik legjobb jatek ami valaha keszult.
2/4 A kérdező kommentje:
és a mellé melyik lenne jobb választás. killzone v infamous second son ?
2017. aug. 6. 12:14
3/4 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen Playstation tulaj, aki nincs elájulva a The Last of Us-tól. Jó volt a sztori, de mint JÁTÉK, legfeljebb közepesre értékelném. A Horizon viszont elsősorban a játékról szól, nekem ezért szimpatikusabb. Hosszabb is, tartalmasabb is. Ha a TLoU-t végigjátszottad egyszer, mindent láttál benne.
Az Infamous Second Son ennyiért ingyen van. A Killzone-ért viszont egy fillért sem adnék, az előző részek rajongójaként hatalmas csalódás volt.
4/4 anonim válasza:
TLoU és mellé Infamous Second Son
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!