Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nehéz megtanulni videójátékon...

Nehéz megtanulni videójátékon játszani? Láttam a Horizon Zero Dawn-ról pár videót és nagyon tetszett. Miket kell megvásárolni és kb. mennyibe kerül? A laptophoz kell csatlakoztatni?

Figyelt kérdés

2017. márc. 3. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Először vegyél egy playstation 4 et..a laptopot pihentest..:)
2017. márc. 3. 19:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak Playstation 4-re készül, más verzió nem is lesz belőle.
2017. márc. 4. 00:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát így igen, mert nincsen semmi alapod, szóval eleinte kérj segítséget, ha valamivel játszani szeretnél. De amúgy játszani nem nehéz, egy 6 éves is el tud pötyögni rajta, miközben szinte semmit sem ért belőle.
2017. márc. 4. 09:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy kell PS4, de mihez kell csatlakoztatni?
2017. márc. 4. 13:05
 5/13 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

az első kérdésed nem értem de mindegy. szóval kell ehhez a játékhoz:egy ps4 (mivel ps exluzív), maga a játék, ps4 hez némi netelérés sem árt. az árakakat megtalálod gugli barátod segítségével (576 kbyte, konzolvilág, platinumshop stb. weboldalakon minden fent van) és nem, nem kell hozzá laptop. remélem így már sikerül összehoznod.

2017. márc. 4. 14:14
 6/13 anonim válasza:
Bocs előzőből kimaradt hogy TV vagy monitor hdmi csatlakozással.
2017. márc. 4. 14:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, én is remélem, hogy összehozom.
2017. márc. 4. 19:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Tehát kell egy konzol, maga a PS4 kütyü és ezt hozzákötöm a TV-hez és kész is vagyok? Más kiegészítő nem kell?
2017. márc. 4. 19:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Megnéztem, hogy milyen ps4-ek vannak és nem nagyon tudok kiigazodni. A drágák mitől jobbak, mint az olcsóbbak? Miben különböznek és szerintetek melyiket érdemes megvenni (ár-érték arányban)?
2017. márc. 4. 19:19
 10/13 anonim válasza:
nem nem kell más kütyü csak a tv meg a ps na meg persze a játék konzolon a háttértárat kell figyelembe venni ami nagyobb az drágább ugye illetve lehetnek exluzívak is (pl. egy adott játék mintázata van rajta) szerintem jobbha inkább keresel egy ismerőst aki segít, jobban jársz.
2017. márc. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!