Nehéz megtanulni videójátékon játszani? Láttam a Horizon Zero Dawn-ról pár videót és nagyon tetszett. Miket kell megvásárolni és kb. mennyibe kerül? A laptophoz kell csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 19:50
11/13 anonim válasza:
ja meg hogy van e hozzá játék vagy anélkül adják
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos tudtommal nincs olyan ismerősöm, aki játszik.
2017. márc. 5. 10:02
13/13 anonim válasza:
Szóval összefoglalva. Kell egy Ps4 konzol. Ebben alapból benne van a konzol a tápegység és egy HDMI kábel amivel HDMI bemenettel rendelkező TV-hez vagy monitorhoz tudod csatlakoztatni. Ha nincs ilyen tévéd vagy monitorod akkor azt is be kell szerezni. Ha nincs 4k-s tévéd elég egy használt még garanciális 1216b konzol ezekben van egy winchester és egy DVD meghajtó amibe a játékot beletéve azt telepíti a winyóra és már játszhatsz is, na meg kell aktív internet kapcsolat Wifi-vel együtt, hogy csatlakozni tudj a netre mert létre kell hozni egy felhasználói fiókot is. A konzolhoz elvileg jár egy darab kontroller is, ami vezeték nélküli, de ha használtat veszel van aki kettőt ad hozzá, az a jobb megoldás mert alapból csak egy jár hozzá és egy tartalék beszerzése 15.000.Ft-ba került és mivel néha tölteni kell ha lemerül nem árt ha van egy tartalék második kontroller. Én sem vagyok egy nagy játékos de könnyű szinten még nekem is sikerült végig vinnem és nagyon jó játék. Egyébként egy használt még garanciális konzolt már lehet kapni 60.000.ft-ért a játékot pedig használtan 12-13.000.Ft-ért. Javaslom a hardverapró használatát. Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!