Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox ome/hoz tudnátok játékot...

Xbox ome/hoz tudnátok játékot mondani?

Figyelt kérdés

Lightos fun játékra gondolok mint pl worms vagy unreval vagy ps/hez crush bandy.

Legjobb lenne ha ingyenes 🙂 Lényeg szórakoztató legyen és ne legyen nehez az iranyitas bocs az ekezetek miatt boxrol irok 😆 Ha multi resze is van az nem hatrany,igazabol olyanra gondolok amin lehet funolni meg pl van egy hugom aki 7 eves o is elvezni tudna koszi elore a valaszokat

2017. aug. 5. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Most ha van xbox live goldod akkor a runbowot ingyen letudod tölteni és ebben a hónapban tudsz vele játszani.

Én is a húgommal szoktam vele játszani elég sokat.

2017. aug. 6. 10:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk egy mobiltelefonos játék Xboxos változata, de hátha nem ismered: [link]

A játék ingyenes, úgy megy mint a legtöbb ilyen mobilos játék, hogy vagy belépsz minden nap és szép lassan haladsz előre vagy veszel életeket meg előnyöket. A mobilosban ha jól tudom nincs, de ebben viszont van egy multiplayer mód is, ahol egy gépről két kontrollerrel lehet egymás ellen ellen hógolyózni vagy vizeslufizni. A multihoz alapból 2 katakter van, a többihez haladni kell előre a sima játékban. Nemcsak téli hanem más vészakos pályák is vannak, de azokhoz vagy meg kell szerezni minden pályán minden csillagot vagy meg lehet venni pénzért.

Amit még minden korosztálynak tudok ajánlani az a Forza Horizon 2 [link] és a Horizon 3 [link] A harmadik rész sokkal jobb, de az még elég drága. Ezek igazi ilyen fun autóversenyek ahol mindenféle kocsikkal lehet száguldozni. A második rész Olaszországban játszódik, a harmadik pedig Ausztráliában.

2017. aug. 7. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!