Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik The Sims 3 kiegészítőt...

Melyik The Sims 3 kiegészítőt telepítsem?

Figyelt kérdés

Az alapjátékon kívül meg van nekem: Nemzedékek, Házi Kedvenc, Természetfeletti erők, Évszakok, Egyetemi évek, Szigetvilág, Előre a jövőbe.

Szeretnék még 1-2 kiegészítőt telepíteni, de mindet nem, vagy nem tudom. Egyelőre nem mindet, mert félek, hogy belassul tőle a gépem, de i7-es proci majdcsak bírja. :D

Szóval nem tudok dönteni, utánuk olvasgattam, néztem előzetest, gameplay-t, de kíváncsi vagyok, ki mit ajánl, melyik a legjobb, melyiket lenne érdemes még telepíteni. A világ körül? Álomállások? Leszáll az éj? Vár a színpad?

Másik kérdés, hogy akinek megvan valamelyik a cuccok közül, melyik, és szerinte milyen? Lehet, hogy a cuccok közül is telepítek.

2017. aug. 5. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt telepítsd amelyik neked tetszik. :)

Most mi ajánlhatunk neked közülük hogy nekünk melyik tetszik, de mi van ha az neked pont X és Y indok miatt nem tetszik?

De hogy érdemlegesen is legyen ajánlás én ezek közül a házi kedvencek,Természetfeletti erők(Leszáll az éj-el karöltve mert kiegészítik egymást), évszakok és vár a színpadot javaslom. A szigetvilágot elég ha csak tengerpartra és sellő sim(ekre) vágysz, elöre a jövőbe ha futurisztikus kalandokat is akarsz a sorsot befolyásolva...

Továbbá neked simán mennie kell minden kiegészitövel 1.67 patch mellett(legalábbis mikor én toltam még ez volt a max verziószám). I7 proci mellet kötve hiszem hogy gyenge lenne vga-d és hogy kevés ramod lenne. Nekem jóval gyengébb 2 magos pentium procival ment maxon akadás nélkül(igaz 1-2 helyen pár másodpercre beakadt de az csak azért volt mert nem támogatott vga típusom van) szóval tiednek bírnia kell a kiképzést.

Ami a cuccok kiegészítőket illeti azokkal nincs igazán tapasztalatom, de ha nagyon építés/lakberendezéssel nem akarsz bíbelődni akkor szerintem fölösleges de te tudod hogy mire vágysz. :)

Hirtelen csak ennyi jutott eszembe. Amúgy én inkább sims4-ezek. ott már legalább támogatott a vga-m is és ugyan igaz hogy a játék kb csak félig magyar még(fordítása még folyamatban) de jobban élvezem mint anno a sims3-at. Már minden vagy majdnem minden megvan sims4-ben is ami sims3-ban volt, na jó sellők meg vérfarkasok és dzsinek nincsenek de többi van.

2017. aug. 5. 13:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Közben gondolkodtam még, és A világ körül és Álomállások jobban tetszenek, szerintem első körben ezeket telepítem, aztán lehet mégis mindet. :D

A Sims 4 nekem is megvan, de nekem egyelőre annyira nem jön be. Imádok építkezni, simjeimnek mindig én építek házat, de Sims 4-ben nagyon meguntam ezt. :D

2017. aug. 5. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Én cuccok kiegészítőket abszolút hanyagoltam - torrenttel inkább beraktam a játékba kb. az összes egyedi tartalmat xDDD

A legrealisztikusabbá, a házi kedvences, évszakos kiegészítők teszik, azokat semmiképp nem hagynám ki, no meg a természetfeletti lények :D Az egyetemi éveket azért nem vállaltam be többet, mert egyetemre sosem küldtem őket, mivel volt, hogy beragadt a diplomaosztónál, és sose tudtak visszatérni, és odalett a mentésem... de amúgy jó cuccok jönnek vele. A leszáll az éjt személy szerint csak az apartmanok miatt telepítettem fel újra mindig (ha jól emlékszem, azzal jött). A Szigetvilág(sellők, szigetek) és a Nemzedékek nagy kedvenc, bár utóbbit azért tudnám hanyagolni. A vár színpad kizárólag a dzsinn miatt - meg abban is vannak jó cuccok. A világ körült is nagyon szeretem - de ott is beragadt a mentésem- ettől függetlenül imádom a velejött holmikat, a karatét.... Az álomállások egy ideig jópofa, de aztán zavaró volt, hogy folyton foglalkoznom kell az ilyen munkában lévő simmel...Viszont rengeteg dolog, mint a feltalálópad jön vele. Az előre a jövőbe meg inkább egy-két extra miatt volt érdekes, illetve az új állások, meg a leendő gyerek DNS-vel való játszadozás+robotok miatt szintén az egyik kedvenc kiegészítőmmé tette, noha az "előre a jövőbe" részét itt is ugyancsak nem sokat használtam.

2017. aug. 5. 13:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként az összes kiegészítő és cucc megvan nekem, csak telepítenem kell meg crackelnem. Az a 4 maradt ki eddig, ami annyira nem jött be, ezek közül nem tudtam dönteni, hogy melyik legyen még, ezért tettem fel a kérdést, mert igazából egyik sem tetszik annyira, de már kéne egy kis újdonság a játékba, mert az eddigi kiegészítőkkel mindent kipróbáltam, megcsináltam már. :D
2017. aug. 5. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyedi tartalmaim nekem is vannak, meg sem tudom számolni mennyi. :D Az összes külön város (pl Monte Vista, Midnight Hollow, Lucky Palms) is megvan nekem.
2017. aug. 5. 13:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Jah, meg szét van modolva :D

Nraas nagy kedvenc. :)

2017. aug. 5. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!