Igaz hogy a Minecraft-ban csak azon a területen múlik az idő, ahol éppen tartózkodom?
Figyelt kérdés
Például: Egy faluban vagyok amikor megszületik néhány falusi, aztán elmegyek onnan jó messze és kb 3 hét múlva visszatérek de még mindig nem nőttek fel, pedig közben minden nap játszottam csak éppen a falutól távol eső helyeken, (természetesen ugyanazon a pályán játszok) de ugyanígy van a növényekkel is ahol sokat vagyok ott gyorsan nőnek az állandó helyemtől távol lévő pl nád hónapok alatt sem nő meg. Ha ez igaz akkor ez ordas hiba.2017. aug. 2. 12:34
1/3 anonim válasza:
Igaz. Ugyanis csak a betöltött chunkokban van változás.
Ha valamit nem értesz írj rám privátba.
2/3 anonim válasza:
csak az aktuális környezetben telik az idő (nagyban függ a látótávolságtól is), ha elmész onnan akkor lefagynak.
Ha nem így lenne teljesen leterhelné a számítógépet + egyetlen falusit se találnál mert minden éjjel élednének a szörnyek és megölnék őket.
3/3 baluka112 válasza:
igen csak a betöltött chunkokban de ha többen vagytok fent akkor mindenki betöltött chunkjában de sehol máshol nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!