Miért van az hogy Clash Royale-ban nem merek 1v1 meccset menni?
Figyelt kérdés
Általában a ládákat és a koronákat 2v2-ből szerzem mert azzal nem vesztek kupát. Aréna 5-ben vagyok és ide is elég nehézkesen jutottam. Szerintem nincsen rossz deckem. Ha gondoljátok leírom mivel játszok.2017. júl. 31. 01:28
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad. Mentem ezzel a deckek néhány meccset. Nem olyan rossz, de nem az én deckem. Megfelelő ember kezében biztos hogy pusztít. Bár ezek lapok nekem nincsenek annyira kifejleszve mint a tied (pl. nekem csak most lett 2.-es a Mega Minion-om). Próbálgatok meccseket nyerni de nehézkesen vissza megyek Aréna 7-be. Amivel most játszok az ugy elmegy. Úgy érzem hogy valami hiányzik belőle.
2017. aug. 10. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!