Miért van az hogy Clash Royale-ban nem merek 1v1 meccset menni?
Látod velem is ez van, én már arena 10-ben vagyok. De szerintem most hogy vége lesz a 2v2-nek, megpróbálkozok a legendary arénával. Végülis megvan a cannon cart, meg a heal spell, szóval nincs mit veszítenem. Ha meg visszaesnék, úgyis visszajutok aréna 10-be.
Én azt javaslom, hogy gyakorolj a klántársakkal, és ha már jól megy, akkor próbáld meg ladderen, de lassan próbálj feljutni. Egyszerre csak 1-5 öt játsz, és lassacskán feljebb jutsz. Sok sikert!
Minion horde
Prince
Arrows
Valkyrie
Baby Dragon
Battle Ram
Ice wizard
Skeleton Army
Próbálom cserélgetni a kártyákat hogy jobb legyen. (Pl. Battle Ramet a Wizard,) de nem tudok jobb decket csinálni, és vissza is estem. Ha tudsz írni akkor aréna 6-7re akkor irnál?
Ez az én deckem:
Aréna 7ben kezdtem el használni valami hasonlót, kicsit változtattam rajta idő közben, és ez lett belőle.
Jelenleg 3211 kupán vagyok vele. Viszont ki kell először tapasztalnod, hogy hogyan használd, elsőre nem fog menni.
Ha nincs golem a kezdőkártyáim között, akkor ki szoktam forgatni, pl leteszek egy tombstonet, archereket 2 oldalra, minionsokat. A golemet akkor szoktam lerakni, ha van lightning is, ugyanis sokan inferno towert használnak, ami szédszedi a golemet, de a lightning reseteli az infernot, és elég sokat sebez is bele (célszerű úgy lerakni, hogy az infernot és a tornyot is sebezze+ha még lerak valamit, akkor azt is. Az inferno towerra akkor Kell a lightning, ha már elkezdte sebezni a golemet, de még több mint fél hpja matadt a golemnek és közel van az infernohoz) a lightningot használd védekezésre is, ha már muszáj.
Zap azért kell, mert ha pl skeleton armyval akarja kivédeni a golemet, akkor az egy zaptól meghal, és ugyanannyi elixirt használtatok. Valamint a minionhorda 5 elixir, a zap 2, tehát ha zapel kivéded, akkor 3 elixirrel több lesz neked, mint az ellenfélnek.
Az archerek kiváló támogatás a golem mögé, nagy a range-ük, tehát ha valamit lerak az ellenfél, akkor az a golemre megy nagy esélyel, és nem az archerre, 2 van belőle és sokat sebeznek, nagyon gyorsan le tudják szedni a tornyot a golem mögött.
Valamint az olyan kártyák kivédésére, aminek sok hpja van, és csak földit sebeznek, arra ott a minions( ha az archereim leszedi pl walkiryeval akkor szoktam rakni minionsokat, és leszedik a walkyiet, valamint a golem mögött nagy pusztítást végeznek és elixirből is jobban jöttem ki).
Ha pl wizard, ballon vagy hasonló jön, akkor megaminion (ha wizard jön, úgy kell rakni a megaminiont, hogy a torony is tudja lőni a wizardot.) Valamint a megaminion is nagyon jó támogatás a golem mögé, nagyon sokat sebez.
Az esetben ha golemmel jönnének ellened: mindig rakd le te is a tiédet ugyanarra az oldalra(különben nem tudod kivédeni), és tombstoneval védd ki a golemet, a tiédet támogasd. De az is egy taktika, hogy ha hátulról indít egy golemet, akkor te a másik oldalról előről indítod, és akkor a sajátját nem tudja támogatni, mert a tiédet kell kivédenie. Valamint azt még érdemes tudni, hogy a tombstoneval ha kivéded a golemet, akkor a tombstone meg fog halni, és a belőle kijövő skeletonok lesebzik és felrobban. Csak akkor rakj rá skeleton armyt, ha már felrobbant, mert ha az előtt rakod, akkor a skeletonok meghalnak és -3elixir a semmire.
Ha már nyerésre állsz, és pl mingyárt lejár az idő, és elit barbárok vagy hasonlók jönnek, akkor az a legjobb, ha lerakod a golemet, mert úgy nem tudják elérni a tornyod.
A lightning arra is jó, ha pl nagyon kevés hpt le kell szedni a főtoronyból. Abba a hóba pedig ne ess, mint mások. Ha overtimeban valami nagyon nagy támadás indul, amit nem tudsz kivédeni, akkor ha kevés a hpja, csak egy lightning kell a tonyonyra, ne foglalkozz azzal, hogy ő mekkora támadást próbál indítani.
Próbáld Mindig úgy alakítani a dolgokat, hogy a lehető legkevesebb elixirt használd el, és jobban jöjj ki belőle, mint az ellenfél.
Kb. Ennyit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!