Rito mért érzi azt hogy ettől hű de skilled hősöket kap?
Pár hónapja kezdtem a játékot, és azóta összehoztam egy magasabb árkategóriás hőst is. Először megvettem egy Camillet, de az első két meccs után követeltem vissza az IP- m. Baromi ötletes a falhorog, az egész felépítése de nevetséges hogy mennyire kicsi a DMG- e, a pajzsa kellemes csalódás volt mivel hatalmas, de nem... nem bírja ellensúlyozni azt hogy egyszerűen nincs DMG... TOP- on volt, folyamatosan leszorították, mert kb. várhattam folyamatosan a pajzs CD- t de míg azt megkaptam az ellenfél regenerálodott az előtte kiosztott sebzésből, egyetlen jó húzás az ultija volt, érdekes mód azt bevetve a HP -m sem mozdult meg miközben kivégeztem az ellenséget. De ettől ő még nem skilled, csak baromi kicsi a DMG... Ez volt Au. Sol- al is :D 2 kör MID és... szép meg jó, de a beharangozott passive nem volt az igazi, nem bírt kellőképpen sebezni... Egy alacsony árkategóriás Lux, Tristana, Heimer jóval nagyobb DMG- et kioszt, de nem csak ők még sorolhatnám. Elméletileg őt is nehéz használni, meg hú de skilled de nem... csak baromi DMGtelen. Utánna is visszakértem az IP- m. A végén Ivern- el maradtam, imádom, bár ő támogató szóval más kategoria.
Komolyan, mikor lesz már az hogy a spelljei miatt kell angyon skillednek lenni hozzá, és nem azért mert alig sebez valami?
illóolaj lószart se ér a random passzívja miatt.
Ultija is csak akkór jó, ha midnenki egy kupacban van és nem tudnak eltakarodni onnan. :P
Ivern meg maga a "wtf" karakter, aki semmire sem jó. :D
Illaoinak nincs sok cc-je, max lassít E-vel, de semmit nem ér az. Nem rossz tank-harcosként, de azért vele is tudni kell játszani. Aramban kifejezetten könnyű, vele volt az első pentám aramon, és nem sok mindent csináltam...
Ivern supportot még nem igazán láttam... Mondjuk a passzívján kívül lehet h jól illik botra.
Ha ilyen Camille féle harcosokat keresel, akkor ajánlanám helyette pl. Ireliát, vele könnyebb (legalábbis nekem). Aurelion Sol helyett mágusok között talán Lux, Malzahar, Annie, Ahri könnyebbek.
TK retkes OP hányadék. XD
Namira meg ráférne már egy adag buff. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!