Tört vs Eredeti játék? Mi a véleményetek erről? Illetve sokszor torrenteztek le egy játékot/vagy megviszetek?
Tanulj meg olvasni :) Bőven lenne pénzem játékokra.
Neked reagáltam? Nem. Te egy 83%-os válaszoló vagy, aki azt írja, lenne pénze bőven, vagyis valami más hülyeséggel győzködöd magad, hogy neked ingyen jár, akinek meg én reagáltam, az egy 75% válaszoló, aki szó szerint azt írja:
"Bár lenne pénzem eredetire is"
Te még nem is írtál ehhez a kérdéshez, vagy hazudozol jobbra-balra 2 accounttal.
jól van na bocsesz... leállok...
Eredeti de 10X átgondolom mit veszek meg.
És most olyat mondok ami szokatlan lesz. Én azok közé tartozom akik ennek ellenére csak és kizárólag Single-ben játszanak.
A multi egyszerűen számomra érdektelen.
SW Battlefront 2 is csak a single miatt lesz beszerezve.
Warez meg mindig volt van és lesz is. Én ezzel nem foglalkozom.
Többnyire az új játékokat megveszem, a régieket (minimum öt évvel ezelőtti) letöltöm, okok:
1: a régi játékokhoz könnyebb torrentet találni, kisebb az esélye, hogy hosszú órákig töltöm, aztán nem működik
2: az új játékoknál vannak játékosok a szervereken, a régieknél csak ritkán
3: így fejezem ki a kiadónak/fejlesztőnek, hogy értékelem a munkájukat. Régi játékoknál a pénz nem feltétlen oda kerül, ahova kéne.
Régi játékoknál is ugyanoda kerül a pénz, mint az újaknál. A kiadóhoz. Akkor is, ha a játék 1 hónapos, akkor is, ha 10 éves. A fejlesztőket a fejlesztési folyamat során előre fizetik ki.
Ha olcsó nagyobb akció van a játékra inkább megveszem.
Vannak drágább játékok, azokat mostanság előbb a torrentezem. Játé kipróbálásra használom a torrentet, ha egyik torrent se működik és nagyon kell csak, akkor veszem meg.
50 eurót nem szívesen adok ki értük nekem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!