Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom megtalálni...

Hogyan tudom megtalálni Steamen az interneten vásárolt Playerunknown's Battlegrounds ruhákat?

Figyelt kérdés
Tegnap vásároltam PayPal-al egy fekete inget és egy "PUBG Lucky Case"-t gamerall.com nevű weboldalon. Megadtam pontosan a Steam trade url-t és mindent amit kért a weboldal. A pénzt levonta, de semmi sem érkezett steamre még egy mail sem a továbbiakról. A vásárlási előzményekben szerepel a 2 tétel, sikeres műveletként. Valamit rosszul csinálhattam?
2017. júl. 29. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem vettél a steam piacon? Az túl egyszerű lett volna mi? Még csak költened sem kell rá. Játszol a játékkal, nyitogatsz ládákat és ami nem kell ruha azt eladod a steam piacon és abból olyat veszel amilyet akarsz. Steam piacon ráadásul fele ennyibe kerül.
2017. júl. 29. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

"Valamit rosszul csinálhattam?"

Kettőt is. Először is, hogy valódi pénzért akartál virtuális sz**okat venni, másodszor is, hogy egy ilyen sehonnai oldalnak kiadtad az adataidat. Megérdemelnéd, hogy ellopják a Steam accountodat.

2017. júl. 29. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Trading bot által kell ajánlatot kapnod Steamen. Ha ez nem történt meg, reklamálj. Akár át is verhettek.
2017. júl. 29. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!