Mitől olyan különleges a PlayerUnknown's Battlegrounds?
Sziasztok!
Mostanában egyre több helyen találkozok ezzel a játékkal, főleg, ami a YouTube-ot illeti. Rengeteg kedvenc videósom játszik vele, majdnem, hogy naponta, de nekem így, külső szemmel nézve nem tűnik többnek egy átlagos lövöldözős játéknál. Amiket pedig nem szeretek, ezért sem néztem bele még komolyabban ebbe a játékba. De mivel, hogy tényleg elképesztő mennyiségű stream-et és videót csinálnak róla, mondom, napi szinten (akár kétszer is), így megkérdezném, hogy ti tudnátok-e javasolni, és ha igen, miért, ezt a játékot egy olyannak, aki alapvetően nem szereti az ilyesfajta gameket?
A leírtak alapján azt feltételezen, hogy nem játszottatok vele. Akkor itt egy vélemény egy olyan embertől aki játszik vele ;)
Úgy voltam vele mint Te kedves kérdező, nem igazán mozgatott meg a játék, én is észrevettem, hogy mindenhol ezt a játékoz látni.. és ugyan azt gondoltam mint az előttem szóló.
Na de péntek este megvettem mivel haverok is beruháztak rá én meg szeretek velük játszani, anyagilag sem tör össze, hogy ennyiz kell kiadnom egy early acces játékért tehát adtam neki egy esélyt. Ééés kellemeset csalódtam a játékban. Élvezetes, egyedül is de akkor a legjobb ha haverokkal tolod. Egy egy balul elsült akción jókat lehet röhögni :D könnyen bele lehet tanulni a játékba, mindenki egyenlő esélyekkel indul így nagy részt rajtad múlik, hogy nyersz e. Egy idő után tudod hol vannak a jó lootok, melyik fegyvert érdemes felvenni vagy otthagyni stb stb. A játékban van egy ici pici ballisztika is így a cs-n és cod-on nevelkedett gyerkőcök kicsit hátránnyal indulnak. De meg lehet szokni hamar. A játék ugye early acces ezért még vannak bugok, laggok de ennek ellenére élvezhető + folyamazosan fejlesztik, jönnek az új tartalmak. Ha van ismerősöd akinek meg van akkor próbáld ki nála. Mivel nem szereted ezt a műfajt így nem javaslom, hogy fizess be rá.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!