Fontos, segítesz?
Figyelt kérdés
Most megyek középiskolába, és (meg) nem tudom hogy melyiket vegyem meg gamer laptop vagy apple MacBook.De sokan azt mondják hogy varjam meg a gólyatábort és majd meglátom milyen lesz az osztály és akkor eldöntöm.Ez így jó lesz nem?2017. júl. 28. 04:14
1/13 anonim válasza:
Minek kell neked ez egyáltalán? Mi amúgy az összefüggés? Milyen szakra mész?
2/13 anonim válasza:
1. minek gaymer laptop neked? Ha játszani akarsz asztali gépet vegyél, ha iskolába kell akkor notebook.
2. Mire kell? Hova mész, milyen szakra, milyen célból vennéd a notebookot?
Sok itt a kérdés.
3/13 A kérdező kommentje:
Wigner Jenő műszaki és informatikai iskola(szakgimnazium) és CNC re
2017. júl. 28. 10:50
4/13 anonim válasza:
CNC-re meg programozásra elég a legolcsóbb notebook is egy SSD-vel. Oda nem kell játékra való noti.
5/13 A kérdező kommentje:
De szabadidőmben lehet játszani fogok
2017. júl. 28. 12:18
6/13 anonim válasza:
"varjam meg a gólyatábort és majd meglátom milyen lesz az osztály és akkor eldöntöm"
Vagyis ha sok kis újgazdag bu*i lesz, akkor mindeképpen kell a Macbook?
Jaj ne már, eggyel több kis pénzes g*ci, aki csak égeti a normális Mac usereket... :-(
7/13 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak írtam !
2017. júl. 28. 15:34
8/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló nem akar vissza írni ?(fosol?)
2017. júl. 28. 19:42
9/13 anonim válasza:
Kérdező: szerintem azt vegyél, amire leginkább szükséged van.
Jelen esetben illemtan könyveket, zsebkendőket, hogy legyen mivel kezelni a frusztrációidat, nameg ha valaki elkeni a szádat, legyen mibe törölnöd könnyeidet.
10/13 A kérdező kommentje:
Irtam utolsó válaszolónak. Remélem vissza ir
2017. júl. 29. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!