Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ben szeretnék...

SSACABSS kérdése:

World of Tanks-ben szeretnék venni egy prémium tankot, de melyik legyen nem igazán tudom. Esetleg van ilyen nyolcasban?

Figyelt kérdés
Olyan kéne ami tierlimites, nyolcas, és csak nyolcas,vagy kilences meccsbe dobhat be.

2017. júl. 27. 20:41
 1/6 anonim válasza:
Csak egy darab van a francia nyolcas néhéztank fcm 50t.
2017. júl. 28. 06:41
 2/6 Brandon41 ***** válasza:
Miért kell neked a tier limit, nem tudsz játszani tier 9/10-ben?
2017. júl. 28. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:

IS-6 tier limites.Fénykorában jó pénzkereső tank volt.De mára már elavult.Semmiképp se ajánlanám.

Én nemrég vettem egy Panther/M10-et.Igaz hogy csak 7-es, de nagyon jó kis pénzkereső.Simán keresek vele annyit mint egy nyolcassal.És még tier limites is.

2017. júl. 30. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak olyat érdemes venni amit cw/sh ra is lehet vinni.

-pattriot

-defender

-esetleg skorpion g

2017. aug. 4. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
t26e4 is tier limites. De én ajánlanám az fv4202-t. elvileg most kap majd plusz páncélt, és ahhoz képest hogy csak 8-as közepes, 226-os az alaplőszer átütése. én még nem is lőttem vele goldot, max az elején kíváncsiságból.
2017. aug. 5. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Test servert töltsed le!!!

Ott kipróbálhatod őket, nem fog meglepetés érni a vásárlás után.

2017. aug. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!